Goede vriendin van Johnny Depp haalt uit naar Amber Heard

Midden april werd Gina Deuters, een goede vriendin van Johnny Depp, uit de rechtbank gezet. Deuters zou getuigen in het proces tussen de acteur en zijn ex-vrouw Amber Heard. Maar ze had voor haar getuigenis al enkele filmpjes van het proces gezien. Daarom moest ze de rechtszaal verlaten. Ondertussen heeft de vrouw echter een tweede kans gekregen. In een interview met het Amerikaanse ‘Page Six’ doet Gina Deuters nu alsnog haar verhaal. “In het begin leek ze een aardige huisvrouw, maar al snel kwam haar ware aard naar boven.”

Gina Deuters is niet alleen een goede vriendin van Johnny Depp. Ze is ook de echtgenote van Stephen Deuters, zakenpartner en assistent van de Amerikaanse acteur. Volgens Gina is Heard alleen maar uit op drama. “Op hun trouwdag stelde ze mij plots een vreemde vraag. Ze leunde naar mij toe en vroeg: ‘Vechten jij en Stephen soms?’ Ik vertelde haar dat we af en toe wel eens ruzie maken, maar dat was niet wat ze bedoelde. ‘Nee Gina, ik bedoel echt vechten’. Het was echt heel raar. Ergens vroeg ik mij af of ze het leuk vond.”

“Het was behoorlijk schokkend hoe ze hem isoleerde van zijn familie en vrienden. Het voelde aan alsof we hem een ​​beetje kwijt waren. Daarnaast had de vrouw het ook nog over het gedrag van de actrice.
“Ik denk dat Amber deels gelooft dat vechten een vorm van passie is”, het betekent dat er vuurwerk is in je relatie. Daarnaast is Amber iemand die het gewend is om te krijgen wat ze wil. Ik denk ook dat ze hoge eisen heeft gesteld tijdens hun scheiding.” Alleen heeft de ‘Aquaman’-actrice volgens Gina Deuters niet gekregen wat ze wilde. Als gevolg heeft ze er haar missie van gemaakt om het leven van haar ex-echtgenoot kapot te maken. Ook Stephen Deuters, de echtgenoot van Gina en een zakenpartner van Johnny Depp, blijkt geen fan te zijn van Amber Heard. “Mijn man noemde haar een sociopathische aandachtstrekker”, aldus Gina Deuters. “Stephen was uiteindelijk letterlijk de bemiddelaar tussen Johnny en Amber. Niemand anders wilde met haar omgaan, en Stephen zou de enige persoon geweest zijn met wie ze kon praten.”

“Het was hartverscheurend om Depp door de jaren heen zowel fysiek als emotioneel achteruit te zien gaan.” Toen zijn huwelijk eenmaal definitief voorbij was, was de Amerikaanse acteur er volgens zijn goede vriendin Gina ook helemaal kapot van. “Hij heeft er enorm onder geleden.” Deuters benadrukte in haar interview ook dat Johnny Depp zich in haar bijzijn nooit agressief gedragen heeft tegenover andere vrouwen. “Soms dronk hij in mijn bijzijn. Soms nam hij ook drugs waar ik bij was, maar Johnny heeft zich nooit gewelddadig gedragen”. Gina Deuters is er dan ook zeker van dat Johnny Depp zijn ex-vrouw Amber Heard nooit geslagen heeft. “Ze hadden een turbulente relatie, maar ik weet gewoon dat Johnny zoiets nooit zou doen. Naar mijn gevoel is hij het slachtoffer van huiselijk geweld. Hij verdient gerechtigheid.”

Ondertussen begrijpt de vrouw ook beter waarom Depp een proces wilde voor de camera’s. “Het publiek kan horen wat hij te zeggen heeft en ook anderen horen ze nu rechtstreeks over hun ervaringen vertellen. Eindelijk heeft hij het gevoel dat mensen naar hem luisteren en dat betekent ontzettend veel voor hem.”

Bron(nen):   HLN  Page Six