Gordon: geen zaak tegen PowNed-verslaggever

Gordon begint geen rechtszaak tegen Jan Roos. De PowNed-verslaggever 'onthulde' zaterdag via Twitter dat Gordon weg zou zijn gestuurd van een feest van Linda de Mol, iets wat de zanger ontkent.

"Natuurlijk heb ik contact opgenomen met mijn advocaat", zegt Gordon dinsdag in De Telegraaf. "Maar de pest is dat je zo’n man alleen nog maar meer in de kaart speelt. Het is zijn woord tegen het mijne. Een rechtszaak zal hem alleen maar meer aandacht geven. Daarom heb ik besloten om het advies van mijn advocaat, er geen zaak van maken, ter harte te nemen."

De Mol heeft zelf nog niet gereageerd op het verhaal. Maar volgens Gordon steunt ze haar vriend. "Ze was natuurlijk net zo verbaasd als ik en zei tegen me: 'Trek het je niet aan, het is toch niet waar. Laat het van je afglijden.' Hartstikke lief van haar natuurlijk en ik weet dat Linda daarin helemaal gelijk heeft. Maar om nu te zeggen dat ik om dit soort dingen mijn schouders gemakkelijk kan ophalen."

Gordon begrijpt echter totaal niet waar het verhaal, een week na het feest, ineens vandaan komt. "Die avond bij Linda was namelijk waanzinnig leuk. Het waren eigenlijk drie feesten op één die avond: Linda zag Sara, het Nederlands elftal won van Costa Rica en om twaalf uur was ikzelf ook nog jarig. Het was gewoon geweldig! Niet lang nadat er voor mij nog was gezongen, ben ik naar huis gegaan en mijn bed ingedoken. Ik was áf want die zondag werd mijn koffiehuis Blushing officieel geopend. Geloof me, als je ’s avonds coke gebruikt, lig jij even na middernacht niet op één oor, hoor."