Peter Jan Rens woont stiekem met baby op camping

Peter Jan Rens woont met zijn jonge gezin op een camping in het midden van het land, waar hij zich volgens omwonenden al maanden verborgen houdt voor zijn schuldeisers. Deurwaarders zouden naarstig op zoek zijn naar de gevallen tv-ster. Dat schrijft De Telegraaf.

Rens, die ooit eigenaar was van een reeks monumentale kantoorvilla's aan het Amsterdamse Vondelpark, zou een spoor van vernieling hebben getrokken. Al zijn bedrijven waarmee hij investeerders een enorm rendement voorspiegelde, gingen over de kop. Ook persoonlijk is hij failliet, weet de krant.

Zelfs in Thailand, waar Rens een tijdlang heeft gewoond, maakte hij er een potje van. Zijn ex Sulleewan zou nog een appeltje met hem te schillen hebben en ook vroegere zakenpartners hebben nog wat noten te kraken met de zelfbenoemde mediatycoon, die in Azië in feite nooit één minuut televisie maakte die ook echt is uitgezonden.

In Nederland woonde de voormalige televisiepresentator met zijn jonge gezin al eerder in recreatieparken. De eigenaar van een vakantiepark in het Brabantse Vinkel zegt dat hij nog 4000 euro van Rens krijgt, maar die ontkent dat op zijn beurt en zegt dat het precies andersom is.