De kus van Sarkozy, decolleté gluren, Cup M, celebs zonder wenkbrauwen, Erwin Kroll

1. De kus van Sarkozy waar iedereen het over heeft
Carla Bruni geeft voor een televisie-interview nog snel even een kus aan haar man. In scéne gezet? Sarkozy reageert in ieder geval wat knullig:Bron: de Telegraaf

2. Tietenkijker

Er is niets mis met het libido van Pentti Arajärvi, de man van de president van Finland. Tijdens een staatsbanket werd hij betrapt door prinses Mary van Denemarken terwijl hij naar haar borsten zat te gluren. Toen zij haar hoofd omdraaide keek hij snel naar iets interessanters op het plafond. Bekijk hieronder het filmpje.

Bron: Daily Mail

3. Celebs zonder wenkbrauwen
Jaloers op de knappe koppen van celebs? Nu niet meer:
Bron: Oddstuffmagazine

4. Je leven riskeren voor een grotere cup
Sheyla Hersey staat in het Guiness Book of World Records vanwege haar grote borsten. In 13 jaar heeft ze 22 operaties ondergaan en heeft ze haar cup laten vergroten van een B-cup naar een triple K-cup. Toen ze haar borsten nog een tikkeltje wilde oppompen naar cup M ging het mis. Tijdens de operatie liep ze een infectie op waaraan ze bijna overleed. Hierdoor moest ze weer terug naar een K-cup. Ondanks wat er is gebeurd, streeft ze alsnog naar een M-cup.

Bron: Huffington Post

5. Waar is Erwin Kroll?
Raadsels rondom onze weerman. Want waar is hij toch? Zelfs toen de Elfstedentocht wel heel erg dichtbij kwam was Erwin in geen velden of wegen te bekennen. De weerman is van de ene op de andere dag verdwenen en al meer dan een half jaar uit beeld. Geruchten gaan dat hij ziek is, depressief of een arbeidsconflict heeft. De NOS zwijgt.
Bron: Telegraaf