Joran van der Sloot: ‘Ik word de beste vader van de wereld’

Joran van der Sloot (27) kan elk moment vader worden, terwijl hij zijn straf van 28 jaar uitzit voor moord. 'Ik word de de beste vader van de wereld, net als de mijne en zal voor jullie zorgen zodra ik vrijkom' schrijft hij in een brief aan zijn vrouw. Zijn vrouw (25) gaf een interview en veel liefdesbrieven aan de Daily Mail. Het dochtertje gaat Dusha Trudie heten, vernoemd naar zijn grootmoeder die in Arnhem woont. Jorans vrouw Leidy heeft al een zoontje van 3 uit een andere relatie. De baby met Joran was geen bewuste keuze maar omdat Leidy katholiek is, koos ze niet voor een abortus. De zwangerschap kwam tot stand tijdens een bezoek zonder toezicht aan de gevangenis. Leidy ontkent dat Joran alleen maar met haar getrouwd is om Peruaans staatsburger te worden en zo aan uitlevering aan de VS uit te komen, waar hij nog steeds wordt gezocht wegens de verdwijning van Nathalee Holloway. Leidy: "Onzin. Mensen willen alleen maar slechte dingen over ons vertellen." "Veel mensen veroordelen hem en noemen hem een monster maar als je hem leert kennen, ontdek je dat hij heel anders is. Ik wil laten zien dat hij geen monster is maar een heel zachtaardig, gevoelig en lief persoon van wie ik houd. Ik weet dat hij iemand heeft vermoord maar daar boet hij nu voor. Joran is erg veranderd. Hij vraagt God om vergeving en bidt elke dag." Ze voegt toe dat ze nooit bang is dat Joran haar kwaad zal doen. Ze acht hem daartoe niet in staat.

Bron(nen):   AD      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Windows 8

    ” Ik wil laten zien dat hij geen monster is maar een heel zachtaardig, gevoelig en lief persoon van wie ik houd. Ik weet dat hij iemand heeft vermoord”
    Ja heurrrr. En de Daily mail zal wel zakje centjes hebben ‘teruggegeven’ voor die brieven.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2681403/Natalee-Holloway-murder-suspect-Joran-Van-Der-Sloot-marries-pregnant-girlfriend-intimate-prison-ceremony.html

  2. meesan

    Alleen al door het doorgeven van zijn genetisch materiaal aan een onschuldig kind diskwalificeert hem bij voorbaat al voor de titel ‘beste vader van de wereld’.

Reacties niet toegestaan