George Clooney vond Julia Roberts zoenen raar met kinderen op set

Acteur George Clooney vond het heel raar om tijdens de opnames van Ticket to Paradise te zoenen met Julia Roberts terwijl zijn echtgenote Amal en hun tweeling op de set toekeken. Dat vertelde de acteur maandag in een interview met Today.

Clooney en Roberts kennen elkaar al decennia en speelden al in zes films samen. "Het was de eerste dag dat Ella en Alexander op de set waren. Ik wilde dat ze niet toekeken terwijl ik 'Auntie Juju', zoals ze Julia noemen, zoende. Dat ze gaan vragen: wat doe je papa, wat is dit?!"

Uiteindelijk waren de kids alweer weg toen de zoenscène werd gedraaid. Eerder hadden Roberts en Clooney al verteld dat het heel lastig was de scène te draaien. "Het kostte 80 keer voordat het erop stond", aldus Roberts. "De eerste 79 keer moesten we heel hard lachen. De 80e keer konden we eindelijk een keer zoenen."

De twee sterren spelen in Ticket to Paradise een gescheiden koppel dat naar Bali reist omdat hun dochter spontaan wil trouwen met haar vakantieliefde. De twee ouders nemen zich voor dit plan samen te dwarsbomen. De film trekt op dit moment in de Nederlandse bioscopen volle zalen.