Zware hersenbloeding Milika Peterzon

Milika Peterzon heeft een zware hersenbloeding gehad, schrijft de Telegraaf. De 52-jarige oud-presentatrice van Hart van Nederland werd al op zaterdag 27 september met spoed opgenomen in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
"Het klopt dat Milika 2 weken geleden getroffen is door een zware hersenbloeding en hiervoor een operatie heeft moeten ondergaan", verklaart haar dochter tegenover Shownieuws.
"Momenteel werkt ze heel hard aan haar herstel, wat de uiteindelijke gevolgen van deze hersenbloeding voor haar zullen zijn is voor iedereen nog onzeker en de tijd moet dit uitwijzen. Milika is een hele sterke en wilskrachtige vrouw, haar karakter in combinatie met de uitstekende expertise van de artsen geeft ons hoop dat ze zo veel mogelijk weer 'de oude' wordt. Wij hopen dat men ons rust en privacy gunt, zodat we ons volledig kunnen concentreren op haar herstel."

Bron(nen):   Telegraaf      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Momenteel werkt ze heel hard aan haar herstel”
  Hoe doe je dat “werken aan herstel” ? Ze helpt de artsen op een of andere manier?

  • RHK

   Wat ben jij toch een ongelofelijke hork !

   “Werken aan herstel” is een hele normale uitspraak en dat vergt veel kracht en doorzettingsvermogen. Ik heb het persoonlijk ervaren en weet dus dat negatievelingen zoals jij het nooit redden om zelf te werken aan herstel… vandaar dat je het niet snapt. Het is namelijk gewoon hard knokken met een lichaam dat vaak niet meewerkt na zo’n hersenbloeding.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    Als een lichaam niet ‘meewerkt’ hoe ‘knok’ je dan aan herstel?

    (in antwoord op RHK)
   • Zmirlap

    Blablablablabla. Weer zo’n klets reactie van iemand die vindt dat hij/zij iets ergs heeft meegemaakt en vindt dat andere mensen daar per definitie waarde aan moeten hechten of Speprect voor moeten hebben. Wat een gejammer!

    (in antwoord op RHK)

Reacties niet toegestaan