Melissa (van de bad-video met Dave Roelvink) voelt zich ‘vernederd’ door Dave

Een pikant filmpje van Dave Roelvink in een jacuzzi met een, toen nog, onbekende dame zorgde voor veel ophef afgelopen zomer. In De Telegraaf doorbreekt de dame in kwestie, Melissa Pach, het stilzwijgen en vertelt ze haar kant van het verhaal. "Ik ben neergezet als het pijpsletje van Dave Roelvink."

Melissa heeft een behoorlijke tik gehad van alle commotie rond het filmpje en naar eigen zeggen door het gedrag van Dave en zijn vrienden. Inmiddels loopt de 21-jarige brunette bij een haptonoom en een psycholoog om het leven weer op de rails te krijgen. "In ieder interview krijgen we te horen hoe zielig hij (Dave) is. Hoe het met mij gaat interesseert hem kennelijk geen moer", aldus Melissa. Dat ze aan haar lot overgelaten is, is dan ook precies de reden waarom ze een boekje open doet. "Ik wil dit vooral vertellen omdat Dave zichzelf afschildert als slachtoffer terwijl hij de dader is. Daarnaast hoop ik andere meiden te waarschuwen. Door deze nachtmerrie voel ik op straat en op school de ogen van mensen in mijn rug prikken."

Aan het beruchte jacuzzifilmpje ging trouwens een gezellige periode vooraf. Ze leerde Dave in het Amsterdamse uitgaansleven kennen en nodigde hem na een avondje stappen uit voor een afterparty in de villa van de ouders van Melissa. "De eerste nacht was heel gezellig. We arriveerden rond half zes 's ochtends met drie meisjes en zeven jongens. Om een uur of negen ging de helft naar huis. Rond half twaalf heb ik nog wat broodjes gesmeerd, waarna Dave en de rest vertrokken. Pas veel later bleek dat die nacht, zonder dat ik het wist, allerlei filmpjes met mobiele telefoons zijn gemaakt. Terwijl ik in de jacuzzi door Dave was gevraagd seksuele handelingen bij hem te verrichten waren zijn vrienden komen aansluipen en hadden stiekem filmpjes gemaakt."

Rotzooi

De filmpjes waren vervelend, maar de echte ellende kwam volgens Melissa pas een dag later. "Vroeg in de avond kreeg ik een berichtje van een van Dave's vrienden dat de groep weer wilde komen. Het zou gaan om dezelfde jongens en vriendinnen, maar kort daarna ontving ik een sms van de meiden dat ze niet mee mochten van de jongens. Ik heb toen zelf een vriendin uit de buurt gebeld. Tegen twaalf uur arriveerden Dave, zijn maatjes en vier meiden uit Alkmaar die door hen waren gebeld."

Volgens Melissa verliep de nacht heel anders dan de avond ervoor. De gasten maakten volgens haar een enorme rotzooi van de villa en van de jacuzzi en ook veroorzaakten ze enorme geluidsoverlast. Als de rust eenmaal is wedergekeerd in huize Pach besluit Melissa de overgebleven gasten een slaapplaats aan te bieden. De uiteindelijke schade blijkt de volgende ochtend. "Na een paar uur slaap werd ik gewekt door een van de meisjes. 'We gaan', riep ze. Vervolgens zag ik nog net hoe het hele gezelschap met gierende banden wegreed. Niemand bedankte of zei nog iets. Dave heb ik sindsdien niet meer gezien." Na met een vriendin de rommel te hebben opgeruimd ontdekt Melissa dat er onder meer iPads, een zonnebril en een horloge weg zijn. Haar ouders ontdekken uiteindelijk nog veel meer diefstallen en in totaal zou er voor 60.000 euro aan spullen uit de villa van de familie Pach zijn verdwenen.

Een aantal spullen is inmiddels teruggebracht en ook is een aantal van de gasten later door de politie gearresteerd. Het onderzoek naar de bewuste avond loopt nog, maar de familie hoopt in ieder geval een kostbaar erfstuk terug te krijgen. Melissa hoopt op haar beurt vooral dat Dave zijn excuses maakt. "Na zijn arrestatie vertelde Dave dat ik - als blijkt dat hij er niets mee te maken heeft - mijn verontschuldiging moet aanbieden. Dat is toch de omgekeerde wereld? Ik vind het verschrikkelijk hoe dat hele clubje inclusief Dave Roelvink mij heeft achtergelaten. Excuses aanbieden is wel het minste wat hij kan doen."