Gordon naar onbewoond eiland Cayo Paloma vertrokken

AMSTERDAM - Gordon is zondag voor een aantal dagen naar het onbewoonde eiland Cayo Paloma vertrokken. De zanger is op Schiphol uitgezwaaid door zijn fans.

"Ik vond het wel een leuke uitdaging om een keer helemaal tot mezelf te komen op een eiland", vertelt Gordon aan De Telegraaf. "Het heet Cayo Paloma, voor de kust van Honduras", vervolgt de zanger. "Ik heb altijd gezegd dat ik nooit mee zou doen aan Expeditie Robinson en dit begint er toch wel heel erg op te lijken. Er is daar niks", zegt Goor niet al te enthousiast.

Gordon heeft een druk jaar achter de rug, dus een break ziet hij wel zitten. "Geen telefoon, geen social media, helemaal niks. Als je mij opzoekt op Google kun je mij ook niet meer vinden. Ik ga tien dagen weg, ik vind dat lang hoor, met helemaal niks." Op de vraag of Goor een flink bedrag krijgt voor het uitje antwoordt hij: "Ik krijg sowieso dik betaald, anders moet je dit natuurlijk nooit doen. Maar daar gaat het niet om."

De populaire zanger krijgt het tripje aangeboden door chocoladefabrikant Nestlé. Om een nieuwe chocoladereep te promoten werd een website gelanceerd waarop Nederlanders hun stem konden uitbrengen op een BN'er waarvan zij vonden dat hij of zij een break nodig heeft. Gordon kwam als winnaar uit de bus.