Onderbroekenlol in het Witte Huis

Obama grapt over het onderbroekje van Beckham
David Beckham is nergens meer veilig voor grappen over zijn hoofdrol in een ondergoedreclame. Toen Beckham met zijn teamgenoten van Los Angeles Galaxy het Witte Huis bezocht kon president Barack Obama zich niet inhouden. Obama: "Ik maakte het David niet makkelijk. Ik zei dat de helft van zijn teamgenoten zijn kinderen hadden kunnen zijn". Obama was ook het ondergoedspotje niet vergeten: "Het is zeldzaam dat iemand die zo stoer is op het veld ook een eigen ondergoedmerk lanceert".
Bron: De Morgen

Hoe ouder hoe mooier

Sommige celebs worden alleen maar mooier naarmate ze ouder worden.
Jennifer Aniston

Gwen Stefani

George Clooney

Bron: Snakkle

Oh Oh Cherso-ster Sterretje belazert de boel

Tony Wyczynski, beter bekend als ‘Sterretje’ is in het programma ‘In love with Sterretje’ op zoek naar zijn droomvrouw. De strijd om hem is losgebarsten. Alle vrouwen hopen het hart van hem te kunnen veroveren.
Maar nu blijkt dat Sterretje - buiten het programma om – zijn droomprinses al heeft gevonden! Het is niemand minder dan Roxy, het 28 jarige nichtje van Patricia Paay. Deze week vertelt Roxy aan Story heel het verhaal.

Paris Hilton wordt DJ
Het is altijd vrij onduidelijk waar het talent van Paris Hilton nou precies ligt. Maar nu is de tijd gekomen dat ze echt iets gaat doen: Ze wordt DJ. Paris mag een uur lang draaien op het Pop Music Festival in de Braziliaanse hoofdstad São Paulo. Hopelijk heeft vriend Afrojack haar de fijne kneepjes van het DJ -vak geleerd. Paris deed in 2006 al eens een poging om een muziekcarrière uit de grond te stampen, maar haar album 'Paris' flopte.

Bron: AD

Celebrities die niet zo goed met zelfbruiners om kunnen gaan
Plekje vergeten? Laagje teveel?
Lindsay Lohan


Miley Cyrus

Bradley Cooper

Renee Zellwegger

Donald Trump

Bron: The Frisky