Meubels, Macbook, 2 flatscreens en marmeren sokkels met dito vazen, alles van Moszkowicz wordt geveild

Zijn eettafel met 4 stoelen mag hij houden. Net als twee bankjes. Want Bram Moszkowicz mag wel wat spullen overhouden om van te leven. Maar alles wat niet direct nodig is wordt deze week geveild. Want mr Bram heeft veel meer schulden dan geld en een deel van de schuldeisers heeft geen geduld meer. De verkoop vindt plaats op verzoek van advocaat Gabriël Meijers. Hij verdedigde zijn collega toen die uit zijn ambt werd gezet, maar kreeg daarvoor nooit betaald. Het grootste deel van de opbrengst van de veiling gaat echter naar de belasting, die nog 3 ton wil hebben. En dan is er nog een crimineel die geld wil terughebben van Moszkowicz.

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. vandehoedenderand

  Als je als (voormalig) advocaat een schuld bij een crimineel hebt uitstaan, zegt dat al wel genoeg.

  Hilarischer aan deze hele klucht zijn de roepers die denken dat dit allemaal gebeurt omdat hij Wilders heeft verdedigd. Mag niet. Vinden de Bilderbergers niet ok, of zo. Dus moet Bram aangepakt worden. Et cetera, et cetera.

  De man is een rommelaar. Ga nog maar een goedkoop boekie schrijven, Bram. Je zult het nodig hebben.

  • Sjökko Tömmy

   1;Een Ad-Hominem, zegt niet perse iets over wat voor figuur Mosko is, en dus proberen schuldig te laten lijken door associatie.
   Op die manier is iedereen die zakelijk wat te maken heeft met een crimineel dus ook crimineel…

   2; Een poging om op de voorhand een aanneembare theorie (Mosko moet hangen)te ontkrachten zonder er echte tegenargumenten ertegenin te kunnen brengen, door het volgende te doen; de mensen die dit denken pogen te framen door ook even de Bilderbergers te noemen, en op die manier een zwaai te geven naar een soort van complotdenken wat daar vaak mee gepaard gaat en daardoor de geloofwaardigheid van de te ontkrachten theorie en de mensen die deze handhaven een slag toe te brengen en dezen meteen neer te zetten als een soort van complot denkers die spoken zien.

   3;Een overduidelijk gebrek aan kennis over de persoon en zijn vakbekwaamheid maar het toch aandurven om een oordeel te vellen.

   (in antwoord op vandehoedenderand)
   • vandehoedenderand

    Mooi man.
    Ik ga niet eens een link posten. Google zelf maar op Bram en knoeien. Met uw ‘Brammetje moet hangen’,

    U ziet spoken.

    (in antwoord op Sjökko Tömmy)
  • marianne martens

   Voel mededogen met De Heer Bram, zijn achtergrond, zijn vader tevreden stellen, op het randje of over de wet zaken doen, slordig in zijn bijscholingen etc. Tragisch en waarschijnlijk depressief of ” what ever”.Veertig jaar geleden zag ik hem eens benzine tanken met een auto
   zo mooi, buitengewoon model en duur, als een Griekse atleet liep hij naar binnen, had er ongelofelijk de pest in, er was al bekend dat B. rommelde.Op een uitvoegstrook Utrecht stond aan het einde met de autodeuren open, vader en zoon te praten.Keken en praten door. Pure razernij stolde voor de mond.

   (in antwoord op vandehoedenderand)
   • vandehoedenderand

    Tja. Kijk. De man is natuurlijk bijzonder bekwaam geweest in zijn vak. Dat heb ik ook niet ontkend. Maar het is ook een knoeier. Er gingen verhalen de ronde over geldzakken en pistolen op zijn kantoor. Binnen de orde van advocaten was men ook niet allemaal even positief over de man. Ergens is iets mis gegaan.

    (in antwoord op marianne martens)
    • marianne martens

     u, je heeft/hebt gelijk, het is vaak dat al jaren van te voren gesproken wordt over nare zaken veroorzaakt door mensen die “TE” willen. Van die auto werd later gezegd dat B. hem had geleend van ene Mijnheer H. Met het zingen van “ronde informatie” kunnen feiten nog niet worden vastgesteld> Net zoals Amsterdam met hele blokken woningen was opgekocht door H+ H en buitenlandse C.

     (in antwoord op vandehoedenderand)
    • Sjökko Tömmy

     Begin je nu bij te draaien?
     De rommelaar is wel vakbekwaam?

     Er gingen verhalen rond..over … geldzakken , pistolen.. (als in een wild west film of wat)…binnen de orde van advocaten was men ook niet allemaal zo positief over de man?
     En dat is allemaal waar en zo?
     Omdat er verhalen in rondte gaan en er mensen niet positief zijn over iemand?
     Daar baseer jij je positie en uitspraken op?

     (in antwoord op vandehoedenderand)
 2. PaulusJ

  Ja iedereen die boven het maaiveld uitsteekt wordt onder grote vreugde van het volk een kopje kleiner gemaakt. Maar waarmee je omgaat wordt je mee besmet als strafpleiter en topadvocaat. Hoongelach en jaloezie doen daar niets aan af.

  En natuurlijk is het leedvermaak niet groter bij de haters door zijn afkomst en houding. Natuurlijk niet.

  De verdiensten van deze man voor de advocatuur en rechtspraak zijn buitengewoon groot. Historische zaken en jurisprudentie door zijn verdedigingen zullen de tand der tijds blijven doorstaan. Daar doet zijn financiële val door zijn excessieve levensstijl niets aan af.

  Want hypocriet zijn we wel, waar de ene excentrieke persoon blijvend op onze liefde kan rekenen, Bernhard, Bogaard en andere sportzondaren, drankdoodrijders als Kluivert en Marco Bakker, is Moszkowicz, die geen wet overtreden heeft, gehaat en veracht.

  • Volledig

   Waar heb jij het over? Die man heeft schulden gemaakt en kan niet betalen. Je doet alsof hij gestraft wordt om wie hij is.
   Kluivert is misschien een galbak (ik ken hem niet) maar als hij schulden heeft die hij niet betaald dan wordt ook alles geveild.

   (in antwoord op PaulusJ)
   • Sjökko Tömmy

    Moet het daarom allemaal breeduit in het nieuws?

    Je kan er ook eens over nadenken waarom het hele reilen,zeilen, hebben en houden van Mosko na het Wilders Proces opvallend veel in het nieuws is gekomen, met de publieke omroep voorop.
    Dit is echt opvallend.

    Ja, hij heeft en had al eerder schulden en problemen ,maar dit geval nu is al even een stuk verder in het hele verhaal, het ging nog sneller met het gewipt worden van het tableau, wat opvallend genoeg redelijk snel kwam nadat hij de zaak Wilders gewonnen had.
    Dat schrappen van het tableau stinkt, en de raad die dat besloten heeft had geen echte zware foute zaken kunnen aantonen, maar leunde de beslissing op relatief te weinig misstanden en klachten en dat over een tijdsbestek van 30 jaar advocaatuur.
    Enfin, Mosko wankelde al een beetje ,maar door hem van het tableau te schrappen is het snel bergafwaarts gegaan, de timing is opvallend te noemen en de beslissing van de raad ook.

    De Deken heeft een jaar schorsing geadviseerd daar er geen ongekende slechte zaken aangetoond waren, behalve een paar slordigheden die hij wel zou moeten corrigeren.
    Maar de Raad kwam met een ongekende zware maatregel; schorsing voor het leven.
    Het laat zich wel raden wat hierachter zit.
    Duik maar eens in het hele verhaal en dan kom je er vanzelf achter dat het zaakje stinkt.

    (in antwoord op Volledig)
    • Volledig

     Dus Mosco wint zaak voor Wilders -> geschrapt van tableau door anti-PVV’ers -> wordt gedwongen om boven zn stand te leven door anti-PVV’ers -> wordt gedwongen om geld te lenen van o.a. criminelen -> kan het niet terugbetalen waardoor schuldeisers (waarschijnlijk door toedoen van anti-PVV’ers) gaan verhalen – > moet zn boedeltje verkopen.
     En waarschijnlijk allemaal door chemtrails!

     Btw. Mosco zocht altijd zelf heel erg de publiciteit op, daardoor is het een publiek figuur. Als Geert Jan Knoops dit zou overkomen zou het op pagina 12 achterin ergens staan.

     (in antwoord op Sjökko Tömmy)
     • Karl Ruprecht Kroenen

      Ik denk niet dat ik dat beweer….iets reduceren tot een absurd iets en dan proberen onderuit te halen is wel zo makkelijk he?

      Ik som even op wat ik wel zeg.

      Schulden=eigen schuld.
      Van het tableau geschrapt = vuil spel, duik er maar eens verder in.
      Nu constant breeduit negatief in het nieuws=tactiek van bepaalde personen in media die hem niet mogen en de rest volgt vanzelf.(Heeft niet perse met PVV te maken).

      Deze combinatie ansich is geen complot, maar de crux zit hem in het schrappen van het tableau, wat vuil spel is geweest, en daardoor is hij compleet financieel onderuit gegaan (kan zijn vak niet meer uitoefenen, en is het gemakkelijk om hem nu ook publiekelijk kapot te maken.
      Hij kan geen recht meer halen daar hij hier geen geld meer voor heeft.

      Ik weet niet of je het weet, maar als je eens een document leest over hoe bepaalde partijen van een lastig iemand af willen komen dan zie je telkens weer bepaalde patronen, een daarvan is vuil spel en publiek beschadiging, en in dit geval gaat het allemaal iets over de rand en is de timing van de tuchtraad en hun beslissing opvallend te noemen.

      En voor jouw info, fuck Wilders,en fuck de PVV.
      Maar wat hier gebeurt is gewon vies.

      (in antwoord op Volledig)
     • Volledig

      Ik snap niet hoe het de schuld van anderen kan zijn als je schulden krijgt. Mosco raakte zijn baan kwijt maar bleef op grote voet leven. Dat is gewoon niet verstandig geweest. Of er vuil spel is geweest, weet ik niet. Hij is enorm arrogant en had daardoor geen gunfactor, misschien had hij daardoor net dat zetje gegeven om de beslissing zo uit te laten vallen, dat weet ik niet. Ik weet wel dat het spel hard gespeeld kan worden, maar of dat hier ook zo is…

      (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
    • Divert

     “Moet het daarom allemaal breeduit in het nieuws?

     Je kan er ook eens over nadenken waarom het hele reilen,zeilen, hebben en houden van Mosko na het Wilders Proces opvallend veel in het nieuws is gekomen, met de publieke omroep voorop.
     Dit is echt opvallend.”
     Wat dacht je van deze theorie: Moszko is een bekende Nederlander. Dan zijn dit soort zaken altijd nieuws. Als Onno en Albert uit elkaar gaan is dat nieuws. Als Raf en Sylvie uit elkaar gaan staan de krant vol, als Onno een nieuwe toyboy aanduwt is het ook groot nieuws. Als Mark Rutte geen date heeft is het nieuws. Etc. etc. Dus als Moszko aan lager wal raakt is dat ook nieuws.

     (in antwoord op Sjökko Tömmy)
 3. Pietje_Precies

  ja lekker je hakken zetten in een publiek figuur en hem verder de grond in trappen. Lekker smeuige details over zijn inboedel. Nieuwswaarde nul. Wie schulden maakt moet aflossen. Maar om dan niet een beetje privacy te respecteren vind ik laag bij de grond.
  De grootste schuldeiser is blijkbaar de belastingdienst. En dat zou zomaar een voorheffing kunnen zijn, want zo rolt de belastingdienst….

 4. ernie

  Bert zegt: “Mosco te fiets is altijd nog beter dan ridder te voet…”

 5. Templein

  Dit soort boekverkoop begint op een veredelde vorm van bedelen te lijken.

  Ik hoop dat hij nog weer een tweede leven durft te beginnen. Maar hij heeft daarnaast hulp nodig voor een deel van zichzelf dat niet helemaal volwassen is geworden.

 6. Sjökko Tömmy

  Laten we in ons achterhoofd houden dat Mosko immers de haat van de gehele linkse goegemeente heeft opgewekt door ervoor te zorgen dat hun aartsvijand Geertje vrijuit is gegaan in het flopproces van de eeuw.

  Als eerste is hij voor straf gewipt als advocaat door een deken die aantoonbare banden met anti Geertje figuren heeft, en ook nu moet hij weer door het slijk en dan nog wel breeduit, Mosko is immers een “slecht mens” en dan is het uiteraard geoorloofd om hem aan de schandpaal te nagelen, ladingen “goede mensen” gniffelen, juichen in koor mee, en genieten van zijn ondergang.

  Dat zal hem leren, een beetje gerechtigheid bewerken terwijl dat even niet de bedoeling was, een beetje een D66 rechtbank te slim af zijn.
  Wilders had ook moet hangen, maar die komt nog wel, wacht maar af…
  Ondertussen is onze aller eigen sınǝɥǝıɹp pɹɐɹǝb nog eens een doos tissues aan het opentrekken want hij komt constant klaar op dit gebeuren en kan zijn intense haat tegen figuren as Mosko nu de vrije loop laten.
  Dat zal ze leren , die mensen die niet buigen voor hoogverheven links en haar gedachtegoed!!!

  Mosko zal hangen!!!

  • vandehoedenderand

   Haha. Aluminiumfolie op?

   (in antwoord op Sjökko Tömmy)
   • Sjökko Tömmy

    Ik heb jouw hoogst oneerlijke, kortzichtige manier van redeneren en op de man spelen al beantwoord onder jouw eerste posting aangaande dit nieuwsbericht.

    Complotdenkers met denkbeeldig Aluminiumfolie op hun hoofd zijn een afschildering van een soort doorgedraaid figuur wat overal wat achter ziet.

    Door iedereen die een complot vermoedt als zo een dergelijk stereotype figuur af te schilderen en dus ongeloofwaardig ontkracht je nog niet wat deze persoon beweert.

    (in antwoord op vandehoedenderand)
    • vandehoedenderand

     Ik hoef u niet af te schilderen als een complotdenker. Dat doet u zelf al op voortreffelijke wijze.

     Er is niets mis met ons rechtssysteem. Categorie klaag en zeur. U bent er blijkbaar heer en meester in.
     http://worldjusticeproject.org/rule-of-law-index

     Want het is natuurlijk allemaal bedacht door de Linkse Kerk.
     http://www.jortkelder.nl/artikel/beroepsleugenaar_de_rechter_zei_het_al
     http://www.jortkelder.nl/artikel/de_rechter_heeft_gesproken_exit_maffiamaatje

     Spoken. U ziet ze. En niet zo’n klein beetje ook.

     (in antwoord op Sjökko Tömmy)
     • Sjökko Tömmy

      Waarom probeer je een zijpad in te gaan met al jouw insinuaties en bewijsstukken tegen iets wat ik nergens beweer?

      Heb ik beweert dat er iets mis is met ons rechtssysteem ansich?
      Dat is een conclusie die u zelf trekt omdat u gewoon doorgaat met mij als een complotdenker te bestempelen, en daar hoort zoiets natuurlijk ook bij.

      Ik beweer wel dat het rechtssysteem in deze zaak misbruikt is om een politicus de mond te snoeren.

      Als jij eens een keer je huiswerk doet, dan zul je zien dat er op hoog nivea is getracht om de rechtszaak tegen Wilders op een oneigenlijke manier te beïnvloeden en de rechters op voorhand zijn uitgekozen om ervoor te zorgen dat de uitspraak ook zou zijn wat men wilde dat deze zou zijn.

      Er zijn op het internet diverse schrijfwerken te vinden waarin mensen met een ruime juridische achtergrond hun wenkbrauwen fronzen over deze zaak en van mening zijn dat er hier overduidelijk een politiek proces aan de gang was.

      (in antwoord op vandehoedenderand)
    • vandehoedenderand

     Oh. Trouwens. Even terzijde. Zowel een voormalig advocaat van Moszkowicz (Meijers) als een crimineel van wie hij geld heeft geleend, willen centen zien van Bram.

     Hoe past dit in het linkse complot? Wordt dit van bovenaf gestuurd of zo? Krijgt zo’n crimineel dan aanwijzingen? Van “doe dit of je gaat de bak in”? En wie stuurt dat allemaal aan? Ik wil het graag weten. Ik ben ervan overtuigd dat u een antwoord heeft.

     (in antwoord op Sjökko Tömmy)
  • kdamhof

   Goed gezien. De Wilders-aanhang behoort tot hetzelfde verachtelijke mensensoort als destijds de NSB. Waarschijnlijk zit mijnheer Karl in de bijstand. Oprotten dus, want niet productief !

   (in antwoord op Sjökko Tömmy)
   • Karl Ruprecht Kroenen

    Heb je nu speciaal voor mij een scheld account aangemaakt?

    (in antwoord op kdamhof)

Reacties niet toegestaan