Gelekte Sony-mails: ‘Ik ga mijn carrière niet om zeep helpen voor een verwend nest als Jolie’

Het Sony-hackverhaal is nog niet uit. Gisteren werd een 'privé' mailwisseling gepubliceerd tussen co-voorzitter Amy Pascal en producer Scott Rudin. Onder meer Angelina Jolie kreeg er flink van langs. Zij zou namelijk hebben willen voorkomen dat David Fincher de nieuwe film over Steve Jobs gaat regisseren vanwege haar big budget remake van 'Cleopatra'. Rudin zegt daarover tegen Pascal: “Je zorgt maar dat Angie zich een beetje inhoudt voordat ze de hele boel verpest”. Ook noemt hij Jolie “een verwend nest met nauwelijks talent” en zegt hij dat haar ambitieuze project weleens het einde zou kunnen betekenen van zijn en Pascal’s carrière. “Ik heb geen enkele behoefte om een ego-oorlog te voeren over een project van 180 miljoen dollar. Ik ga mijn carrière niet om zeep helpen voor een verwend nest als Jolie. Ik wil geen film met haar maken, noch met iemand vanuit haar kamp. Angelina is een kitscherige aangelegenheid, een beroemdheid, en dat is dan ook zo’n beetje het enige.” Een groep die zichzelf de Guardians of Peace noemt heeft eind vorige maand Sony Pictures gehackt. Ze hebben vertrouwelijk informatie met betrekking tot salarissen, budgetten en persoonlijke data van werknemers en acteurs gestolen en gepubliceerd.

Bron(nen):   Metro      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. brabantman

  Rudin heeft groot gelijk!

 2. Burgermans

  Angelina Jolie heeft gewoon gelijk: niemand zit te wachten op weer een Steve Jobs verfilming, we willen Caesar en Cleopatra zien.

 3. Hector

  Nooit begrepen wat de wereld in dat spook van een Jolie ziet. Ik zou niet 1 film kunnen noemen waarvan mij haar acteerprestaties is bijgebleven.

 4. vanhetgoor

  En dan te denken dat Sony zich deze ellende op de hals heeft gehaald door de plannen voor de film over de Noord Koreaanse leider. Die Guardians of Peace waren dus niets anders dan de medewerkers van de Noord-Koreaanse geheime dienst. En dezen hebben succes gehad in het beschadigen van Sony. Daar komt nog bij, wie zou er ooit naar een film gaan over een impotente dictator willen die regeert door het laten verhongeren van kinderen. Want daar komt het wel op neer.

Reacties niet toegestaan