‘Bill Cosby sloeg ook in 2008 nog toe’

De lijst met beschuldigingen van seksueel misbruik door Bill Cosby blijft maar groeien. De meeste zaken zouden decennia oud zijn, maar volgens een nieuwe aanklacht sloeg de komiek ook in 2008 nog toe. Dat meldt Daily Mail.

De toen 18-jarige Chloe Goins zegt dat ze gedrogeerd werd door de toen 71-jarige Cosby. Toen ze wakker werd likte hij haar tenen terwijl hij masturbeerde. Dit alles gebeurde in de beroemde Playboy Mansion in Los Angeles, de villa waar Playboy-oprichter Hugh Hefner regelmatig feestjes organiseert. Bill Cosby was er een graag geziene gast.

De Playboy Mansion kon al rekenen op bezoek van de politie nadat Judy Huth claimde er op 15-jarige leeftijd misbruikt te zijn. Goins vertelt dat het gekriebel aan haar tenen haar wakker maakte in een kamer van de villa, nadat ze bewusteloos werd van drankjes die ze aangeboden kreeg van de komiek. "Ik zag een grote man over me gebogen staan. Het was Bill Cosby, ik denk dat ik wakker werd omdat hij in mijn teen beet", verklaart Goins.

"Ik was geschokt en vroeg wat er aan de hand was. Hij sprong weg, trok zijn broek op en vertrok." Goins is er zeker van dat Cosby haar ook op andere plekken heeft aangeraakt met zijn handen en mond. "Er zat speeksel op mijn borsten. Ik was 18 en hij was een oude man. Ik had weinig ervaring met seks en wist niet wat er aan de hand was. Het was intimiderend."