Eva Jinek doet haar bank weg

De veel besproken bank van Eva Jinek verdwijnt in het tweede seizoen van haar talkshow. Dit onthulde Jeroen Pauw, die de talkshow produceert, bij De Wereld Draait Door.
In eerste instantie wilden ze de bank er graag in hebben. Als er veel kritiek op zou komen, blijven mensen ook kijken, was het idee. Pauw: ,,Als iedereen op de bank gaat zeuren, dan gaan we die bank juist houden. Maar op een gegeven moment denk je daar niet meer aan." Wat er voor in de plaats kom is onbekend. Pauw suggereeerde de terugkeer van de tafel uit haar middagshow, maar ook losse stoelen zijn een optie. In de zomer vervangt Jinek weer de talkshow Pauw. Het tweede seizoen is in juni en augustus te zien op NPO1.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Stel je voor dat Patrick Jane in The Mentalist dit ook zou doen…

 2. Jan Willem

  Een goede eerste stap. Nu Eva zelf nog.

 3. Jannie Ooms

  Eva Jinek deed het, na een aarzelend begin, prima. Ik moest even aan haar wennen, maar vond haar goed. Mijn man vond haar ook goed én leuk om te zien. Wat wil een mens nog meer.

  Gek genoeg kwam de meeste kritiek van mijn seksegenoten. En met haar programma had dat niets te maken. De bank was spuuglelijk, haar rok was te kort, haar broek was te strak, haar topje was te laag…

  Het valt niet mee om het als vrouw goed te doen, als vrouwen kennelijk zelf al liever een talkshow zien met een man aan het hoofd van de tafel.

  Ik vind Jeroen Pauw sterker. Als vrouw vind ik ‘m ook nog eens leuk om naar te kijken. Maar ook hij moet wel eens even met vakantie, toch? En als ik het voor het kiezen zou hebben als kijker, doe mij dan Eva maar, in plaats van het hijgerige reli-tweetal Knevel en Van de Brink, die vóór haar op de buis waren tijdens de vakantie Pauw & Witteman.

 4. Petercas

  Lekker boeiend.

 5. Janneke van Vught

  Misschien is de vissenkom van Willem Duijs nog wel ergens te vinden…

Reacties niet toegestaan