Deze prachtige foto van Maxima gaat het hele internet over

Onderstaande foto is op Koningsdag gemaakt door de Dordtse fotografe Maartje Brockbernd. Toen ze hem op Facebook plaatste, werd hij massaal gedeeld. Inmiddels hebben duizenden de foto gezien. ''Ook al ken ik haar niet, volgens mij zie je haar hier zoals ze is.''

Bron(nen):   AD      

25 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Boven Jan

  Fucking hell, wat een gekwijl rond die poppenkast. ‘t is dat ik al tegen het koningshuis ben vanwege die gladde marketingcampagnes. Anders zou ik het wel worden door alle volwassen malloten die achter de dranghekken staan te blèren. Welkom in de 21e eeuw waarin we ons druk maken over de bank van Eva en de hoed van Maxima.

  • harrr

   Ik heb wel eens begrepen dat de netto opbrengst van het koningshuis hoger is dan de kosten, dus wat dat betreft boeit het me niet zo.
   Wat mee meer stoort is dat ons staatshoofd sexueel overdraagbaar is ipv democratisch gekozen.
   Dus maak het ceremonieel

   (in antwoord op Boven Jan)
   • knier

    Kom dan eindelijk eens met een onderbouwd opbrengst verhaal!
    Dat is er gewoon niet,het tegenovergestelde wel, maar dat lezen jullie toch niet dus ga ik het niet weer plempen.

    (in antwoord op harrr)
     • knier

      Haha, dat zwetsverhaal is al jaren geleden totaal onderuit gehaald!

      http://www.leugens.nl/2010/06/03/koningshuis-levert-4-tot-5-miljard-op/

      Nog meer onzin? weerleg eerst dit maar even ;

      http://www.quotenet.nl/Nieuws/Willem-Alexander-wil-interen-op-mythe-dat-koningshuis-export-bevordert-52250?cookieAccepted

      (in antwoord op harrr)
     • harrr

      dat is allemaal net z belabberd onderbouwd.
      Vooralsnog zijn er tientallen betogen die een positieve op brengst laten zien vs een paar anti-partijen die het tegendeel beweren.
      De getallen zal nooit iemand weten en zal altijd natte vinger werk zijn maar dat het zakenleven (en dus de schatkist) meer dan die 40 milj incasseert lijkt mij aannemelijker dan dat het minder is.

      (in antwoord op knier)
     • knier

      Ik maak geen statement dat die oplichters 4 a 5 miljard opbrengen,als ik een artikel plaats met bronnen en toelichting is dat ineens ook belabberd onderbouwd?
      En nou kom maar eens op met je tientallen betogen en niet van Jeroen Snel of RTL boulevard svp.
      Leugens,wensdenken en blinde adoratie,meer is er niet als het gaat over die oplichters kliek,ja,ontkennen van feiten en wegkijken dat wel en als een debiel met vlaggetjes staan te zwaaien als goddelijken jaarlijks een dagje afdalen naar het plebs,om van te kotsen,die houding !

      (in antwoord op harrr)
     • harrr

      het zit je wel dwars he

      (in antwoord op knier)
     • knier

      Idd,voor mij onbegrijpenlijk dat anno 2015 mensen dit soort sprookjes nog slikken als zoete koek en blijkbaar alle redelijke nuchterheid ineens uit het oog verliezen als het om die familie gaat.

      (in antwoord op harrr)
     • marianne martens

      In grote lijnen heb je in geschiedkundig opzicht gelijk dat het tamelijk bizar is dat op wettelijk oneigenlijke/ leugenachtige gronden overal van die familie- koningshuizen zijn met veel o.a. bloed aan hun handjes/ vingertjes. Het Koningshuis vertegenwoordigt voor veel mensen een sprookje wat in hun leven troost of geluk geeft. Een psychiater zei ooit: ” Laat ze hierdoor maar lekker zitten”. Als je goed kijkt naar de mensen rondom deze familie’s, dan word je echt misselijk vanwege de lafheid, de kortkruiperij, grimlachjes etc.Ben niet koningsgezind, ook geen republikein, maar zeg ook laat ze maar zitten, want zou er dan moeten gebeuren ? Opheffen, in een koets of te paard de grens over? Naar Saba? Koninkrijk in Griekenland overnemen? Ze hebben per slot daar al een huis.

      (in antwoord op knier)
     • knier

      Als er een familie is waar je je geen zorgen over hoeft te maken of ze het wel zullen redden als ze het land uit getrapt worden,dan zijn het die zogenaamde Oranjes wel.

      (in antwoord op marianne martens)
 2. anton50

  vind die schoonheid maar relatief; haar ene oog is groter dan het andere, en ze heeft een scheve te rood opgemaakte mond.. mwah.. En zoveel heb ik ook niet met dat Koningshuis. Dat gedoe elk jaar weer.. en inderdaad; al die mensen allemaal die staan te zwaaien met vlaggetjes. Wat willen ze toch met al die valse romantiek rondom De Oranje’s? Inderdaad, marketingvernuft. Volgens een laatste peiling van Maurice de Hond is 95 procent (jawel….) van de Nederlanders tevreden over het Koningshuis. Geloven jullie het?

 3. Jik

  Haar schoonheid is ongekend, prachtige vrouw zowel van buiten als van binnen. Vertolkt deze foto alles wat ze is lijkt mij zo. Trots op onze koningin.

 4. Jik

  Oiiiiiiiiii lijk even op de verkeerde site terecht gekomen te zijn als ik voorgaande berichten lees. Nederland een koninkrijk, begrijp veel en ook de afgunst en zelfs haar schoonheid ter discussie wordt gesteld hier, met scheve ogen en fout opgemaakte lippen. Denk dan, koningin, ik zou niet graag met u willen ruilen vanwege alle plichtplegingen en gebonden zijn aan tal van formaliteiten, maar mijn respect en in het keurslijf van verwachtingen telkens zo stralen en alles geven vanuit een hart vol liefde en compassie ………… Verdienen sommige mensen een gouden kroontje en zeker onze Koningin. Jik

  • Boven Jan

   Hoezo verkeerde site? Misschien als je alleen gelijkgestemde kwijleballen zoekt… Maxima heeft vol voor dit leven gekozen en is van een gewone Argentijnse vrouw veranderd in prinses met alle aandacht, luxe en bevoorrechte positie. Ze vindt het heerlijk! Niks tegen haar persoon, maar al dat ophemelen is de sneuheid ten top.

   (in antwoord op Jik)
   • Edith Komes

    Helemaal mee eens. Sterker nog het mega arrogante kreng voelt zelfs de dringende noodzaak om zich volstrekt ongepast te gedragen en een heleboel drukte te maken over haar zogenaamd zo harde werk en haar zogenaamd zo interessante niveau, zodra er geen camera aanwezig is die haar smerige en ongepast arrogante gedrag kan vastleggen.
    Maxima is net als dat corrupte varken van een vader van haar een smerig bijzonder leugenachtig kreng.

    (in antwoord op Boven Jan)
 5. Jik

  Helaas maar zou haar graag uitnodigen om een bakje koffie te halen, is dit niet de realiteit, maar gezellig bijkletsen kunnen wij allemaal doen toch, zonder pers bewaking en pfffffffffffff wie houdt je in de gaten, wat mag ik zeggen of niet ! Respect ook een kunst ! Genoeg hierover ! Jik

 6. jordan evers

  Ja ja en al die landen met presidenten die verkozen worden gaat het toch zooooo goed mee… echt veel beter dan een monarchie hoor.. niemand die al het geld van een hulpactie in z’n zak steekt zoals in haiti en met de tsunami, niemand die 100 roll roycen heeft staan in de garage van het geld van z’n onderdanen en natuurlijk betalen alle presidenten trouw belasting en natuurlijk worden ze hun hele leven lang opgeleid voor hun baan… word wakker mensen: een president is net zo kostbaar als een koningshuis maar veel saaier en corrupter en bovendien slecht opgeleid. lang leve de koning!

 7. Edith Komes

  Ik heb dat gore kreng persoonlijk ontmoet. Ja ze is een plaatje om te zien. Maar de meeste mensen maken standaard de fout om te veronderstellen dat iemand die erg leuk eruit ziet en een prachtige lach heeft dus ook een erg leuk mens moet zijn. Ik heb Maxima ervaren als een buitengewoon arrogant en leugenachtig kreng. Maar ja op dat moment was er ook geen camera aanwezig. Het smerige kreng was mega arrogant, had geen afspraak, zat te liegen dat ze barste, en stond op hoge poten erop dat ze dringend van mij een excuus wou hebben omdat ze zich onvriendelijk ontvangen voelde tijdens een volstrekt onaangekondigd bezoek. Verder wou Maxima ook nog dringend kwijt dat ze volgens haar zelf wel heel erg hard had gewerkt in de afgelopen 10 jaar (haar onaangekondigde bezoek heeft plaats gevonden op 8. Juni 2011). Verder wist het arrogante kreng zogenaamd totaal niet waarom ze überhaupt samen met Willem-Alexander een onaangekondigd bezoek aan het afleggen was.

  Ik heb een vader die nou al jaren (sinds Juli van 1998) in Nederland gemarteld wordt en Willem-Alexander had enkele maanden eerder (op 26. September 2010) heel vriendelijk zijn excuus gemaakt voor het feit dat de AIVD meewerkt aan die onzin. Maxima stond er dus op hoge poten op dat ze dringend van mij een excuus wenste vanwege het feit dat zij zogenaamd niet vriendelijk genoeg door mij was ontvangen toen ze op 8. Juni 2011 samen met Willem-Alexander aan onaangekondigd verrassingsbezoek aflegde op een locatie langs de snelweg in Duitsland.
  Het arrogante kreng wou verder nog dringend kwijt dat zij van zichzelf vindt dat ze wel erg veel beter is qua niveau dan ik. Dat mogen mensen van zichzelf natuurlijk vinden maar iedereen die een IQ heeft dat iets groter is dan een kinderschoen kan normaal gesproken zeer gemakkelijk inschatten dat het een achterlijke manier van doen is om je zogenaamd zo interessante niveau andere mensen dringend aan te willen praten.
  Dus nogmaals ik vind haar plaatje om te zien maar een heel erg goor kreng qua gedrag. Om jezelf leuk te kleden en behoorlijk toneel te spelen is absoluut niet moeilijk, zeker niet als je een dergelijk leuk uiterlijk hebt en beschikt over miljoenen euro’s per jaar om jezelf op te pimpen. Met dat soort budget kun je van een paard nog wel iets maken.
  Jezelf fatsoenlijk en diplomatiek gedragen is echter een veel grotere opgave en blijkbaar heeft Maxima van haar corrupte en eveneens leugenachtige martelvader geleerd dat het erg handig kan zijn om knalhard te liegen wanneer je onderdeel bent van een corrupt regime dat martelt.
  Maxima is de 2e generatie Zorreguieta die onderdeel is van een corrupt regime dat mensen martelt. Waar Willem-Alexander heel gemakkelijk respect verdient door zijn bijzonder aardige en sympathieke gedrag weet Maxima in een heel erg hoog tempo mensen tegen zich in het harnas te jagen met haar mega arrogantie en haar leugens. Ik kan dat kreng niet meer luchten.
  Schoonheid is overigens geen verdienste maar een cadeau dat men soms bij de geboorte heeft meegekregen.
  Correct gedrag of onbeschoft en leugenachtig gedrag is iets dat veel meer vertelt over iemand en in dat opzicht heb ik dus reden om Maxima een buitengewoon lelijk mens te vinden.

 8. Edith Komes

  Van mij geen gezwets over de kosten en baten omdat ik me daar nooit in heb verdiept. Het is echter behoorlijk dom om ervan uit te gaan dat we Willem-Alex en Maxi’s gedrag zouden kennen omdat we regelmatig erg leuke plaatjes krijgen voorgeschoteld. Dat is allemaal behoorlijk toneel.
  Maar het is wel zinvol om hier eens over na te denken:
  Willem Oltmans is een ex Telegraaf Journalist die meer dan 30 jaar lang gruwelijk is lastig gevallen door het Nederlandse Koningshuis. Dat werd allemaal gespeeld via Luns die toen bij de NATO zat maar in werkelijkheid zat het NL Koningshuis erachter omdat Willem Oltmans het had aangedurfd om een interview te gaan houden met de toenmalige premier van Indonesië en zich door de NL regering niet wenste te laten voorschrijven waar hij wel of niet over mocht schrijven. Oltmans heeft 8 jaar lang allerlei rechtbanken moeten doorrollen en heeft alleen al 1 miljoen gulden aan advocaatkosten moeten uitgeven om zijn gelijk te halen maar heeft uiteindelijk een veel te lage schadevergoeding van circa 8 miljoen euro gehad.
  Op dit moment speelt al sinds lange tijd het verhaal rond Edwin de Roy van Zuidewijn die al vele jaren het leven erg moeilijk wordt gemaakt. En reken maar dat ook daar heel zeker het Nederlandse Koningshuis achter zit, die zich allerlei zaken permitteren die ze officieel niet zouden mogen of kunnen doen. Maar het gebeurt wel. De inmiddels overleden Bernhard mocht De Roy van Zuidewijn blijkbaar niet en heeft wel degelijk de AIVD opdracht gegeven om van alles uit te vreten. Dat iemand die op een dergelijke manier door de AIVD wordt lastig gevallen gewoon geen normale baan meer kan vinden is een volstrekt logisch gegeven omdat de meeste bedrijven wel begrijpen dat ze dan vanaf dag 1 dat De Roy van Zuidewijn in dienst zou treden van een bedrijf, dat bedrijf de AIVD in de verbinding heeft hangen. Wanneer je die smerige drek eenmaal in je verbinding hebt hangen dan raak je ze haast niet meer kwijt omdat ze liegen en zich van geen enkele wetgeving iets aan trekken.
  Verder speelt er nou al jaren het verhaal van mij vader die sinds Juli van 1997 in Nederland gemarteld wordt. Waarbij Willem-Alexander zo vriendelijk is geweest om mij tegenover toe te geven dat de schijt AIVD erachter zit en de gore drek politie aanstuurt om mee te martelen. WA wou volstrekt ongevraagd van mij weten wat ik met 3 miljoen euro zou doen indien hij mij een dergelijk bedrag zou geven ? Hij is zich erg bewust ervan hoe super corrupt en smerig dit verhaal is. Ik waardeer zijn aardige gedrag en zijn excuus heel erg maar na meer dan 17 jaar van martelen is dat beslist niet voldoende. Hij heeft ondanks zijn aardige excuus tot nu toe helemaal niets opgelost. Ik wordt zelf als minimaal sinds 1997 door de AIVD gevolgd en werd al in de zomer van 1987 (dus meer dan 28 jaar geleden) volstrekt wederrechtelijk afgeluisterd.
  En zo iets er regelmatig van alles aan de hand. Het is niet gezegd dat dergelijke zaken niet ook in een normale democratie zouden kunnen ontstaan maar de achterlijke middeleeuwse wetgeving in Nederland waarbij de zwaaiende poppenkast van het Koningshuis niet verantwoordelijk is voor hun eigen daden werkt corruptie wel in de hand.
  Het voordeel van een republiek zonder Koningshuis is dat je de corrupte of zich misdragende lieden na uiterlijk 4 jaar kunt wegstemmen en afhankelijk van het vergrijp kun je ze in veel gevallen zelfs sneller kwijt. Het Koningshuis is heel sterk afhankelijk van het fatsoen van enkele personen en als we zoals in het geval van Maxima te maken hebben met een arrogant schijtwijf met bijzonder weinig fatsoen, die aardig toneel weet te spelen dan kan dat voor slachtoffers van dit corrupte regime fataal zijn. Dat smerige kreng zou zonder te blozen na afloop beweren dat ze nooit weet heeft gehad van het feit dat er in Nederland mensen worden gemarteld en verdwijnen. Rutte die verantwoordelijk voor de stront die het Koningshuis zou gewoon beweren niet juist te zijn geïnformeerd en de leugenachtige en martelende stront AIVD houd zich standaard nergens aan.
  Dat achterlijke middeleeuwse en volstrekt achterhaalde systeem maakt Nederland levensgevaarlijk.

 9. Edith Komes

  Ik ben er zeker van dat mensen die een familielid hebben dat door het corrupte Videla regime is dood gemarteld of vermoord er geen enkele boodschap aan hebben om gezwam te horen in de zin van:
  “Mijn vader heeft erg zijn best gedaan voor een niet zo leuk regime………”
  Jorge Zorreguieta is gewoon een leugenachtig opportunistisch varken dat helemaal schijt heeft eraan hoeveel mensen er tijdens dat drek regime om zeep werden geholpen. Ik ben er na de ontmoeting met Maxima heel erg ervan overtuigd dat zij erg weinig fatsoen heeft.
  Ze vindt zichzelf wel super interessant en erg belangrijk. Het is van een stuitende onbeschoftheid om van de slachtoffers van je eigen corrupte martel regime een excuus te verwachten terwijl je zelf het onfatsoen hebt om te liegen dat je barst en je zelf zogenaamd nog niet eens weet waarom je dergelijke verrassingsbezoekjes aflegt.

 10. Wihmstra

  Een zeer hartelijke en betrokken vrouw met een enorme uitstraling, die haar rol als koningin uitstekend weet te vervullen. Nederland mag zich gelukkig prijzen met Maxima en doet dat dan ook.

 11. Burgermans

  Lang leve onze monarchie!

Reacties niet toegestaan