Brekend: Trijntje twijfelt nog over jurk met of zonder gaten

Trijntje weet nog niet welke outfit ze volgende week aantrekt tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival in Wenen, vertelde ze aan RTL Boulevard. Tijdens de tweede repetitie op vrijdag droeg de zangeres een andere jurk dan het veelbesproken exemplaar van maandag.

Trijntje droeg vrijdag een lange zwarte jurk met een zwart en een rood leren jasje. Aan RTL Boulevard vertelt de artiest dat ze van tevoren al had bedacht om meerdere outfits uit te proberen. "Ik ga het allemaal rustig terugkijken en dan gaan we een definitief besluit nemen."

Eerder gaf Trijntje ook al aan dat ze niet zeker wist of ze hakken aan zou doen of misschien op haar blote voeten zou gaan zingen. Ook daar heeft ze nog geen beslissing over genomen. "Dat is een spannend dingetje", reageert de brunette. "Als ik drie minuten moet optreden dan zijn hakken toch niet helemaal mijn ding. Bij een show van twee uur kan ik het gek genoeg wel, maar die drie minuten..." Haar stylist is iets duidelijker tegenover Boulevard. "Bij de lange jurk hoeven geen hakken, maar bij de korte wel. Zo zie ik het."

Trijntje staat dinsdag in de eerste halve finale met haar nummer Walk Along. Ze strijdt dan om een plek in de finale op zaterdag 23 mei.