Penis Channing Tatum heet Gilbert

In een chatsessie op Reddit nam Channing Tatum geen blad voor zijn mond. Ook op intieme en weinig subtiele vragen kregen de fans antwoord van de acteur.

Op de vraag of zijn geslachtsdeel een naam heeft, antwoordde Channing: "Gilbert". Het blijft de vraag hoe serieus de Magic Mike-ster is in zijn antwoorden, maar dat hij een dirty mind heeft mag duidelijk zijn. "Niemand heeft me ooit gevraagd om even een steegje in te duiken om het te doen. Het is eigenlijk schokkend dat niemand dat ooit gevraagd heeft", antwoordde hij op de vraag wat het vreemdste is dat hij ooit met een fan meemaakte. "Sowieso heeft nooit iemand iets tegen me gezegd dat erger is dan wat er in mijn hoofd omgaat."

Tatum is gelukkig getrouwd en vader van een dochtertje, maar dat betekent niet dat hij zich afsluit voor zijn hitsige fans. "Je moet het mijn vrouw vragen, maar ik vind het prima als je me bij mijn kont pakt. Maar je moet het haar vragen, het ligt aan haar stemming."

Zelfkritiek was er ook tijdens de chatsessie. Een deelnemer vroeg wat de film Jupiter Ascending in hemelsnaam voorstelde. "Goeie vraag. Dat vraag ik me ook af." En over zijn film Step Up is hij ook niet erg te spreken, blijkt als een fan zich zorgen maakt over het te vaak kijken van die film. "Kijk er maar naar totdat je ontdekt hoe slecht ik er in acteer. En dan kan je voortaan gewoon doorspoelen naar de dansstukken."