Ruzie tijdens afscheidsdienst Bobbi Kristina

Twee tantes van Bobbi Kristina Brown hebben ruzie gekregen tijdens haar afscheidsdienst. TMZ meldt dat Leolah Brown boos werd op het moment dat Pat Houston aan haar toespraak wilde beginnen.

De dienst ter nagedachtenis aan de dochter van zangeres Whitney Houston in de St. James United Methodist Church in Alpharetta duurde ongeveer twee uur. Naast de families Houston en Brown waren onder anderen de burgemeester van Atlanta en r&b-ster Monica aanwezig bij de plechtigheid.

Het ging mis toen Pat Houston, de schoonzus en voormalige manager van Whitney, het woord wilde nemen. Volgens een ooggetuige kon Bobby's zus Leolah Brown dat absoluut niet waarderen en begon ze te schreeuwen. "Pat, je weet dat dit verkeerd is!", zou ze hebben geroepen.

Vanuit de dood

Leolah gaf Pat ook te verstaan dat de geest van Whitney haar vanuit de dood zou achtervolgen. De vrouw werd na haar uitbarsting naar buiten gedirigeerd. Daar zei ze tegen journalisten dat de slepende vete tussen de twee families nog lang niet voorbij is. "Dit is nog maar het begin", beloofde ze.

Bobbi Kristina werd eind januari bewusteloos gevonden in de badkuip in het huis waar ze samen met haar vriend Nick Gordon woonde. Ze overleed op 26 juli op 22-jarige leeftijd in een hospice. Naar verwachting wordt ze naast haar moeder begraven in de staat New Jersey.