Finkers heeft zelf ook genoten: ‘Ik voelde me als een klein kind dat de speeltuin in mocht’

Aan Twitter doet Herman Finkers niet, vertelt hij aan Tubantia , maar vandaag dreef zijn nieuwsgierigheid hem er toch naar toe. ,,Gigantisch veel reacties zag ik, en op een verdwaalde ziel na waren ze allemaal positief. Twitter was zo ongeveer ontploft, heb ik begrepen.”
Zijn oudejaarsconference is goed verlopen, ook naar Finkers’ gevoel. ,,Met meer dan 3 miljoen kijkers was dit het best bekeken programma van de avond,” zegt hij tegen de krant van de heikneuters.
Hij heeft genoten: ,,Ik telde de uren af. Je leeft er zo lang naar toe. Ik voelde me als een klein kind dat de speeltuin in mocht.”
 

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. DisquJohn

  Wij vonden het geweldig. Het voelde als thuiskomen. Naast de goede grappen zaten er ook zoveel (verborgen) boodschappen in. Petje af.

 2. Paulraw

  ”zegt hij tegen de krant van de heikneuters”

  3huis moet weer denigrerend doen over mensen die niet binnen de grachtengordel wonen.

  Eindelijk eens een cabaretier die niet grof is of onbeschoft tegen bepaalde groepen ,maar ja niet uit Amsterdam ,dan kom je niet door de grachtenballotagecommissie…

  • Calhoun84

   Wat is er mis met heikneuters? Tubantia gebruikt het zelf ook op haar Facebookpagina, 3huis zal het daar wel hebben overgenomen.

   (in antwoord op Paulraw)
  • Desperanto

   Dat was een grap van Finkers. Conference niet gezien?

   (in antwoord op Paulraw)
 3. jan bosscher

  Wat is er toch mis met die “3huis”, ga toch ergens anders zieken, jullie hebben TE VEEL TIJHEID.

Reacties niet toegestaan