‘Johnny Depp in adresboek hoerenmadam’

Het adresboek van Hollywoods bekendste hoerenmadam Heidi Fleiss is in handen gekomen van Radar Online. Volgens de entertainmentwebsite staan in de inmiddels ruim twintig jaar oude administratie van Fleiss de namen van onder meer Johnny Depp, Jack Nicholson en George Lucas.

Begin jaren 90 onstond flinke opschudding in Hollywood toen de klantenlijst van Fleiss mogelijk openbaar zou worden omdat ze werd verdacht van belastingontduiking. De enige ster die destijds getuigde in de zaak was Charlie Sheen. Hij bekende zeker 27 keer en voor meer dan 50.000 dollar prostituees te hebben ingehuurd via Fleiss. De madam werd veroordeeld, maar verdere informatie uit haar administratie is nooit openbaar geworden.

In de gegevens die Radar Online in handen heeft, zouden ook seksuele voorkeuren van een aantal bekende Hollywoodfiguren omschreven staan. De site benadrukt dat sterren die in het boekje genoemd worden, niet per se gebruik hebben gemaakt van de diensten van Fleiss, die ooit beweerde dat ze in 1990 in haar eerste vier maanden als 'Hollywood madam' al een miljoen verdiende aan haar beroemde clientèle.