Nog dertien mensen claimen erfenis Prince

Er zijn dertien mensen bijgekomen die menen vanwege familiebanden aanspraak te kunnen maken op de erfenis van Prince. Eerder beweerde een man die op het moment in de gevangenis zit al de biologische zoon te zijn van Prince.

Volgens USA Today hebben de dertien nieuwe mensen om verschillende redenen een claim ingediend bij de rechtbank in Carver County. Drie zeggen halfbroers of -zussen te zijn van de zanger. Twee van hen beweren overigens dat hun gemeenschappelijke vader met Prince niet John Nelson is, de officiële vader van de Purple Rain-zanger.

Twee mensen menen biologische of aangenomen kinderen te zijn van Prince. Een van hen zegt dat hij de adoptiezoon is van de zanger, die hem zeven miljoen zou hebben nagelaten. De ander, een vrouw die slechts veertien jaar met Prince scheelt, zegt een dochter te zijn die is opgevoed door een familie die bevriend was met de artiest.

Eén persoon die een claim heeft ingediend heeft geen reden opgegeven. De vrouw wil wel een DNA-test. De andere zeven claimers zeggen recht te hebben op de 300 miljoen die de zanger achterliet, omdat zij nakomelingen zijn van de zus van de betovergrootvader van Prince.