Spice Girls hinten op reüniefeestje

LONDEN - Het is vrijdag precies twintig jaar geleden dat het nummer Wannabe van de Spice Girls werd uitgebracht. Om de mijlpaal van hun eerste hit te vieren, hint de meidengroep op een reünie.

''We hebben zitten denken. We hebben de beste fans van de hele wereld'', zegt Mel B. in een YouTube-filmpje. Collega Geri Halliwell vervolgt: ''Twintig jaar lang stonden jullie aan onze zijde en we willen jullie hiervoor heel erg bedanken.'' Baby Spice Emma Bunton: ''We hebben ups en downs gehad, maar jullie waren er altijd voor ons.''

En dan zegt Mel B.: ''We willen het vieren en een feestje geven. En wanneer dat gebeurt, zijn jullie allemaal uitgenodigd.'' De video eindigt met de tekst 'We hopen jullie snel te vertellen wat jullie echt, echt willen horen', wat lijkt te suggereren dat ze binnenkort met groot nieuws komen.

De laatste tijd zijn er veel geruchten over een mogelijke reünie van de Spice Girls. Het blijkt echter al jaren een hele taak om de meidenband uit de jaren negentig weer samen te krijgen. Met name Victoria Beckham, oftewel Posh Spice, zou er geen zin in hebben.