Moszkowicz mag in De Telegraaf onbekommerd terugslaan

De Telegraaf biedt Bram Moszkowicz de ruimte die deze niet nam in de rechtszaak tegen hem. Germ Kemper, de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten, heeft karaktermoord op hem gepleegd, vindt Moszkowicz. „De manier waarop hij tekeer is gegaan tart elk voorstellingsvermogen. Ongehoord, een volksgericht”, zegt de Moszkowicz in het  gesprek met De Telegraaf. Kemper twijfelde  openlijk of Moszkowicz wel geschikt is voor het advocatenvak. Verder zou zijn advocatenpraktijk op het punt staan om te vallen door grote financiële problemen (Moszkowicz: „De grootst mogelijke onzin”), komt Moszkowicz beloften aan cliënten niet na en deed hij niet aan de verplichte bijscholing om zijn vakkennis op peil te houden. Moszkowicz zegt dat hij wordt gestraft voor de lange tenen waarop hij ooit stond. Zoals die keer dat hij het vonnis van een rechter „infaam en abject” noemde. Of de keer dat hij rechter Schalken liet zweten in het getuigenbankje tijdens het proces-Wilders. Wat hij Kemper erg kwalijk neemt is diens opmerking dat Bram Moszkowicz „niet intrinsiek slecht is”. Moszkowicz in De Telegraaf: „Dat lijkt sympathiek, maar het is rechtstreeks ontleend aan mijn boek ’Liever rechtop sterven dan op je knieën leven’. Daarin zegt mijn vader, ondanks alle ontberingen die hij tijdens de oorlog doormaakte, dat er geen intrinsiek slechte mensen bestaan. Vilein en ondermaats om precies die tekst te gebruiken. Dat vergeef ik hem nooit."

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. soulsister

  wat is het toch een baby, net zo’n kinderachtig type als Wilders. wanneer neemt hij z’n verlies.

 2. Jeroen Biegstraaten

  Nee, dit is een sluwe poging van bepaalde lieden om hem terug te pakken,hij heeft het OM te kakken gezet.

  Als de verantwoordelijken bij het OM die ook Wilders wilden aanpakken al niet schromen om zogenaamd de rechtstaat te gebruiken om een ongewenste tegenstander aan te pakken (Wilders),dan mag je verwachten dat er nu zo iets volgt, de mannen in het overheids netwerk schakelen wat knoppen om en voila, er komt een diepte onderzoek naar Bram,compleet met media aandachte en roep toeters die hem openlijk omlaag halen.

  Dat Bram touwtjes heeft laten bungelen is heel slordig, zal hij op zijn lauweren zijn gaan rusten?
  Zijn vijanden igg niet, die wachten af en pakken hem terug.
  Iedereen heeft zwakke plekken, en zoals Bram die wist te vinden bij het OM in al die zaken die hij won, zo vinden zijn vijanden binnen de overheid die nu bij hem.

  Waarom komt dit zo uitgebreid in de pers..wel eens aan gedacht?
  Duidelijk een terugslaan van een aantal lieden uit de overheid.
  Dit soort mensen en Bram zijn natuurlijke vijanden.

  Is Bram een integer man?
  Waarschijnlijk niet ,maar onze overheidsdienaren in deze kringen ook niet.
  In zulke kringen waar beiden in zitten kan je niet meer integer te werk gaan,teveel belangen die eraan gekoppeld zijn.
  Als een spelletje schaak .

Reacties niet toegestaan