‘Martine Bijl terug naar Heel Holland Bakt’

Martine Bijl keert waarschijnlijk dit jaar terug als presentatrice van Heel Holland Bakt. Volgende week valt hierover een besluit, vertelt André van Duin die haar afgelopen seizoen verving.

Martine Bijl werd in september 2015 getroffen door een hersenbloeding. André van Duin hoopt dat ze voldoende is hersteld om de presentatie van Heel Holland bakt weer voor haar rekening te nemen. ''Het zou kunnen dat ik nog een seizoen doe hoor, maar waarschijnlijk gaat Martine het doen, dat hoop ik in ieder geval van ganser harte."

De komiek presenteert in dat geval nog wel de nabeschouwing Smaakt naar meer. ''Maar volgende week wordt daar een beslissing over genomen. Ze moet dat besluit zelf maken, want ze heeft een verschrikkelijk jaar achter de rug. Het gaat een stuk beter met Martine, dus ik hoop echt dat ze het gewoon kan doen dit jaar."

André van Duin viert maandag zijn zeventigste verjaardag, maar is niet van plan het rustiger aan te doen. Hij speelt dit jaar de hoofdrol in de dramaserie Pogingen iets van het leven te maken.

<>