Familie Kardashian worstelt met beveiliging

Beroemd
door anp
maandag, 20 maart 2017 om 4:27
familie kardashian worstelt met beveiliging1489980750
Kim Kardashian kan niet slapen zonder beveiligers voor haar huis. De realityster heeft nog steeds een trauma van de roofoverval in oktober in haar appartement in Parijs. Volgens E! News worstelt de familie Kardashian met de beveiliging.
"Ik kan niet slapen tenzij er vier bewakers voor het huis staan", aldus Kardashian. Haar moeder en manager Kris Jenner voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van haar dochters. "Dat is mijn baan, om voor iedereen te zorgen", aldus Jenner die eraan toevoegt dat er wat haar betreft nog niet genoeg beveiliging is voor het beroemdste gezin van de VS.
Ook zus Kendall Jenner maakt zich zorgen. Volgens het topmodel stond er laatst een man voor haar huis haar op te wachten en begon op de ruit van haar auto te tikken om haar aandacht te trekken. "Ik raakte in paniek", aldus Kendall.
Tijdens de uitzending zondag van de realityshow Keeping Up With The Kardashians praatte de familie emotioneel over de roofoverval op Kim. De realityster zei dat ze bang was dat de overvallers haar wilden verkrachten en vermoorden. "De gedachte Kim te verliezen is een emotioneel litteken en daar kom ik niet snel overheen", aldus moeder Kris Jenner over haar gevoelens kort na de overval.