Ronnie Flex: eenzaamheid is tol van de roem

Ronnie Flex heeft naar eigen zeggen geen vrienden meer over als gevolg van zijn muzikale carrière. “Iedereen heeft een vaste groep vrienden die hij een keer in de zoveel tijd ziet, ik niet. Ik heb alleen mijn muziek’’, zegt Ronnie in VIVA.

"Ik denk dat het ligt aan mijn manier van leven. Ik ben toegewijd aan mijn muziek, dan verwatert al het andere. Mijn vrienden van vroeger chillen nog steeds samen, ik doe alleen niet meer mee. Het is zo gelopen door mijn drukke schema. En nu zit ik op een punt dat ik er ver buiten sta.”

Ronnie ziet het als de tol die hij betaalt voor zijn passie en roem. "Als je het ene hebt, heb je het andere niet meer. Zo gaat dat in het leven. Ik denk er nu over om een golden retriever te kopen. Een trouwe vriend, zodat ik nooit meer alleen ben.”

Op de vraag wat er voor nodig is om hem echt gelukkig te maken, antwoordt de vrijgezel: "Ik verlang naar een gezin, een huiselijk leven. Zodat ik eindelijk een keer die focus kan verleggen. Ik wil iets hebben om voor te leven. Dan heeft al dat geld tenminste een doel.”