Nico Dijkshoorn gaat Feyenoord-PSV verslaan

Nico Dijkshoorn gaat komende zondag live verslag doen van de eredivisiekraker tussen Feyenoord en PSV. De huisdichter van DWDD doet dat via een liveblog voor Voetbal International (VI).

Het voetbalblad biedt het verslag van Nico op de website aan, naast het liveverslag dat normaal op de site te vinden is als er voetbalwedstrijden worden gespeeld.

Nico heeft afgelopen woensdag al proefgedraaid. Hij keek toen naar de Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester City. “Dat was jammer genoeg snel klaar”, zegt hij op de website van VI. Feyenoord stond na een half uur al met 3-0 achter. “Het voelde een beetje als een marathon moeten lopen en dat je na een minuut je linkerschoen verliest”, beschrijft Nico zijn gevoelens over dat duel.

Het Legioen

Nico, die wekelijks een column schrijft voor VI, zei ook nog dat het Rotterdamse publiek hem wel kon bekoren. “Bij Ajax had er na zo’n start direct de sfeer van een bibliotheek in Oude Pekela gehangen”, zegt hij. Het Legioen, zoals de aanhang van de Rotterdammers ook wel wordt genoemd, bleef het team echter toejuichen.

Tijdens zijn verslag zal Nico niet alleen letten op wat er in het stadion gebeurt. Ook zal hij scherp in de gaten houden wat er op Fox Sports gebeurt, de zender die de wedstrijd uitzendt. En zelfs een analyse van de reclameblokken behoort tot de mogelijkheden.