Versteegh en Haverkort in Wie is de Mol?

De kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de mol? zijn zaterdagavond bekendgemaakt in een tien minuten durende special op NPO1. Presentator Jan Versteegh, actrice Loes Haverkort en modeontwerpster Olcay Gulsen zijn onder de tien deelnemende BN'ers.

Naast Jan, Loes en Olcay doen ook nieuwslezeres Simone Weimans, presentator Ron Boszhard, filosofe Stine Jensen, cabaretier Emilio Guzman Fokke en Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol, zangeres Bella Hay en zanger Ruben Hein mee aan het achttiende seizoen van Wie is de mol?.

Fans van de show zijn al maanden bezig met het nieuwe seizoen. De meeste namen van de kandidaten circuleerden dan ook al een tijdje op internet als mogelijke deelnemers. Ook is al redelijk zeker dat Georgië dit keer het toneel van het spelprogramma zal zijn nadat iemand de groep BN´ers had gezien in het Oost-Europese land.

Wie is de mol? gaat op zaterdag 6 januari van start. Opnieuw presenteert Art Rooijakkers het programma waarin BN´ers geld proberen te verdienen voor een goed doel. Een van de deelnemers saboteert de boel echter. Aan de rest en de kijkers thuis om de mol te ontmaskeren. In 2013 won het programma de Gouden Televizier-Ring.