‘Serena Williams trouwt aanstaande donderdag’

Volgens Page Six trouwt Serena Williams aanstaande donderdag met haar verloofde Alexis Ohanian. Het stel zou gekozen hebben voor een intieme ceremonie in New Orleans. Serena en Alexis, een van de oprichters van Reddit, zijn elf weken geleden de trotse ouders geworden van dochter Alexis Olympia.

Volgens een bron wordt alles rondom het huwelijk strikt geheim gehouden en zouden de gasten niet weten waar de plechtigheid plaatsvindt. Iedereen wordt bij hun hotel opgehaald en naar de trouwlocatie gebracht. Page Six meldt dat dat het New Orleans' Contemporary Art Center is.

Eerder werd er gefluisterd dat het een grootste ceremonie zou zijn, maar volgens de Page Six-bron komen er slechts een beperkt aantal gasten. Naast de beide families zouden vrienden als Kris Jenner, Ciara, Kelly Rowland en Eva Longoria uitgenodigd zijn. Ook Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, is een goede vriendin van Serena en men verwacht dat de Suits-ster ook van de partij is.

De gasten wordt naar alle waarschijnlijkheid een socialmediaverbod opgelegd, omdat de tennisster haar huwelijksfoto's exclusief heeft verkocht aan Vogue. De woordvoerder van Williams wilde niet reageren op de geruchten.