Waarom Eurlings destijds ging slaan (volgens de ex-vriendin)

Tessa Rolink, de ex van Eurlings, houdt zich buiten het gekrakeel. Maar twee jaar geleden deed ze in De Telegraaf uitgebreid uit de doeken wat er gebeurde in de tuin van Eurlings ouders.

Tessa vroeg op een zomerse middag in juli of hij “eigenlijk niet gewoon op mannen viel”, aldus de krant en toen zou Camiel woedend zijn geworden. Volgens het model heeft Eurlings haar naar eigen zeggen “heftig en langdurig” hebben mishandeld waardoor zij “een hersenschudding, een gebroken elleboog, uitgescheurde oorbelgaatjes en kneuzingen en bloeduitstortingen over mijn hele lichaam opliep…nog naast alle psychische gevolgen.” Tessa zou daarom pas in december aangifte tegen de oud-KLM-baas hebben gedaan, omdat ze al die tijd zo bang was.

Volgens de krant heeft Tessa tegen vrienden gezegd dat de aangifte louterend heeft gewerkt en hoopt zij dat de oud-minister wordt gestraft en hulp zal zoeken, zodat hij geen nieuwe slachtoffers maakt.

Camiel Eurlings zou overigens niet alleen losse handjes hebben. De Telegraaf meldt ook dat hij achtervolgingsangst heeft: ‘Zo moest de veiligheidsdienst van KLM eens een pakketje in zijn huis openen, omdat hij bang was voor een aanslag. Er bleek een stropdas in te zitten. Hij liet vaak enkele reizen boeken en was dan soms meerdere dagen ’zoek’. Dit dreef zijn staf tot wanhoop’, schrijft de krant.

Bron(nen):   Show.nl  Telegraaf