Geen grap: dit is de nieuwe baan van Boris Becker

Boris Becker heeft, sinds hij toptennisser was, al van alles gedaan. Hij is vaak blut en moet dan weer iets nieuws verzinnen. Hij was coach, TV-commentator, spreker op congressen, reclameman en pokerspeler. Maar nu heeft hij een heel nieuwe baan. Hij is diplomaat.  “Boris Franz Becker wordt met onmiddellijke ingang benoemd door de Centraal-Afrikaanse Republiek  tot Speciale Attaché voor Sport en Culturele Zaken in de Europese Unie ,” zegt zijn advocaat Christian-Oliver Moder in een officiële verklaring.

“Ik ben zeer vereerd dat deze veeleisende taak aan mij toevertrouwd”, aldus Becker in de officiële verklaring. “Er zijn twee soorten communicatie die door alle mensen ter wereld wordt verstaan, ongeacht huidskleur, religie of politieke overtuiging – dat zijn muziek en sport. Ik ben van de sport”

Becker krijgt immuniteit in België , zodat hij daar niet gearresteerd kan worden.  Bovendien hoeft hij geen belasting te betalen in Belgie.

Maar failliet gaat hij toch. “Boris Becker zal op 21 juni 2018 failliet worden verklaard. Diplomatieke onschendbaarheid kan dat niet tegenhouden,” zegt Michael Gibbs van de Faillissementsdienst in Londen

 

Bron(nen):   T Online  Bild