De kaak van Holleeder is gebroken (vloeibaar voedsel)

Willem Holleeder heeft een gebroken kaak opgelopen bij de aframmeling op een Amsterdams terras afgelopen zaterdag. Volgens de Telegraaf eet hij de komende tijd vloeibaar voedsel. Holleeder raakte in gevecht met vechtsporter en sportschoolhouder Dick Vrij.
Holleeder werd gearresteerd om een verklaring af te leggen en ging daarna naar het ziekenhuis.  Holleeder zal na het weekend worden geopereerd, waarna hij zes weken alleen maar vloeibaar voedsel kan eten.De vechtpartij zou te maken hebben gehad met een conflict tussen Holleeder en Dino S. Die zit een straf van 7 jaar uit voor betrokkenheid bij een drugszaak. S. is ook verdachte in het liquidatieproces Passage. Daar ziet justitie hem als opdrachtgever.
 

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Bert Hilhorst

    Gelukkig is zijn neus niet gebroken.

  2. Edward_II

    Het is dat Holleeder zo’n waardevolle informant is voor de politie, anders hadden ze hem al lang voor de leeuwen gegooid. Voor de onderwereld is hij niet eens belangrijk genoeg om te elimineren. Enkel het kleine grut op straat maakt zich nog druk om dit mannetje; waarschijnlijk worden daarom toch vroeg of laat ergens de resten van hem gevonden. Het is enkel een kwestie van tijd.

Reacties niet toegestaan