Dronken & dwarse Dave Roelvink klemgereden en opgepakt

Dave Roelvink is in de nacht van zaterdag op zondag in Amsterdam gearresteerd, weet AT5. De 24-jarige zoon van Dries Roelvink zou dronken achter het stuur hebben gezeten en moest klemgereden worden door de politie.

Dave zou veel te hard hebben gereden en aan het bumperkleven zijn toen een motoragent zijn gedrag opmerkte. Nadat hij een stopteken had gekregen, parkeerde hij zijn Mercedes op de vluchtstrook langs de A10. De dj stapte uit en begon te schreeuwen tegen de agent om vervolgens weer snel in te stappen en te vertrekken.

De agent schakelde hulp in en een achtervolging volgde. Roelvink werd door meerdere politieauto's klemgereden op het Surinameplein en tegen de grond gewerkt, zo is te zien op een video in handen van AT5. Bij de alcoholcontrole bleek Dave 2,5 keer de toegestane hoeveelheid drank op te hebben. Zijn rijbewijs werd direct ingenomen en hij zit momenteel nog vast.

Roelvink moest afgelopen nacht draaien in Apeldoorn. "Zijn management appte mij een halfuur van te voren dat hij niet zou komen, omdat hij een auto-ongeluk gehad had in Amsterdam", zegt de organisator van het feest.

Dave's management was niet bereikbaar voor commentaar.