Glennis Grace deed het bij AGT meer dan goed

Beroemd
door anp
woensdag, 22 augustus 2018 om 3:43
glennis grace maakt indruk bij liveshow agt1534902502
Het optreden van Glennis Grace in de tweede liveshow van America's Got Talent is meer dan goed gegaan. De Amsterdamse zong het nummer Never Enough uit de film The Greatest Showman en gaf alles wat ze had. En dat werd gewaardeerd door zowel de jury als het publiek.
Simon Cowell noemde haar performance 'briljant, classy en fantastisch'. Volgens Howie Mandel had dit optreden 'de absolute wow!-factor' en Mel B zei veel respect te hebben voor Glennis als alleenstaande moeder 'die dit maar eventjes flikt'. Het enige punt van kritiek kwam eveneens van de Spice Girl en dat had te maken met de kledingkeuze van Glennis, die een zwart-wit gestreept jasje droeg op een zwarte skinny broek. "Dat jasje mag je echt nooit meer aandoen," zei Mel, waarop de Nederlandse lachend zei 'het niet meer te zullen doen'.
In het filmpje voorafgaand aan het optreden, werd de zangeres emotioneel. "Ik droomde er als kind van om voor een groot publiek te zingen, maar ik had niet het zelfvertrouwen dat daarvoor nodig is. Ik was bang om mezelf te laten zien en dacht dat ik niks waard was. Ik ben nu 40 en heb geen tijd meer om onzeker te zijn. Ik moet het nu laten zien, maar voel me toch weer dat kind van toen." Terwijl ze haar handen voor haar gezicht sloeg, snikte Glennis: "Ik wil niet huilen."
De reacties op Twitter waren ook zeer positief: "De beste in deze competitie". "Fantastisch, ik kreeg er kippenvel van!". "Ze zong het nummer beter dan de actrice uit The Greatest Showman zelf". "Wat een geweldige stem". In de nacht van woensdag op donderdag wordt bekend of Glennis doorgaat naar de volgende ronde. Ze moet het van haar Amerikaanse fans hebben, want vanwege een geoblock kan er niet vanuit Nederland gestemd worden.