Jan Versteegh verhuist van BNNVARA naar Talpa

Beroemd
door anp
maandag, 10 september 2018 om 12:17
jan versteegh verhuist van bnnvara naar talpa1536576738
BNNVARA-presentator Jan Versteegh zet zijn televisiecarrière voort bij Talpa. Hij krijgt bij SBS6 de kans om enkele grote studioshows te presenteren. Ook wordt gewerkt aan een nieuw dagelijks programma en gaat Jan mogelijk online voor Talpa aan het werk.
"Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière", zegt Jan. "Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John de Mol gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma’s om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen."
Bij BNNVARA maakte Jan programma's als Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, Jan de Belastingman en Trippers. Hij werkt nog tot het einde van het jaar bij BNNVARA. De presentator is onder meer nog te zien in Snobs en Sloebers en Rijk, dat donderdag van start gaat.
Multitalent
John de Mol noemt Jan in een statement een "multitalent". "Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een live programma presenteert of online actief is", aldus de Talpa-baas. Volgens hem past Jan perfect bij zijn televisiebedrijf.
BNNVARA gunt Jan de overstap van harte. "Jan heeft bij BNNVARA heel veel vlieguren gemaakt", zegt mediadirecteur Robert Kievit. "Hij heeft zich hier sterk ontwikkeld als presentator, programmamaker en personality. Hoewel we graag nog meer programma’s met hem gemaakt hadden, gunnen we hem dit nieuwe avontuur van harte."