Drake te handtastelijk met minderjarige fan

LOS ANGELES - Een filmpje dat online is opgedoken zorgt voor veel hatelijke reacties tegenover rapper Drake. In de video, die vrijdag op Twitter werd geplaatst, is te zien dat de rapper een meisje het podium op vraagt. Er is te zien dat Drake het meisje kust en haar ook omhelst, waarna hij vraagt hoe oud ze is. Het meisje blijkt minderjarig te zijn, waarna de rapper haar bedankt en haar hand en lippen kust.

Drake, echte naam Aubrey Graham, krijgt sindsdien aardig wat boze reacties op sociale media. Volgens het platenlabel waar Graham bij zit, Cash Money Records, is het filmpje al jaren oud. Het zou zijn gefilmd in 2010 tijdens een concert in Colorado.

Op Twitter zien veel mensen het incident als shockerend. De rapper wordt al langere tijd raar aangekeken om zijn relaties met veel jongere vrouwen. Zo zou hij hebben gedatet met model Bella Hadid, die hij al kende sinds ze 16 jaar oud was. Daarnaast zou Drake veel berichtjes uitwisselen met de 14-jarige actrice Millie Bobby Brown, waarin ze doorgaans praten over jongens.