A$AP Rocky wil optreden voor Zweedse gevangenen

Beroemd
door anp
maandag, 25 november 2019 om 4:17
aap rocky wil optreden voor zweedse gevangenen1574652009
A$AP Rocky hoopt terug te keren naar de Zweedse gevangenis waar hij deze zomer een maand in detentie doorbracht. De rapper zegt graag te willen optreden voor zijn voormalig mede-gevangenen, omdat ze volgens hem 23 uur per dag opgesloten zitten en hen geen enkel verzetje wordt aangeboden. Dit meldt Page Six.
De rapper gaat naar Zweden voor een ander optreden, maar hoopt deze aan zijn lijst toe te kunnen voegen. A$AP Rocky, wiens echte naam Rakim Myers is, weet nog niet of hij toestemming krijgt om naar de gevangenis te komen, maar hoopt er vurig op.
Het is de eerste keer dat Myers terugkeert naar het Scandinavische land, nadat hij er eind juni verzeild raakte in een vechtpartij. Hierop werd hij, samen met 2 anderen, gearresteerd en beschuldigd van mishandeling. De zaak liep zo hoog op, dat zelfs de Amerikaanse president Trump zich er tegenaan bemoeide. Die dreigde met 'negatieve consequenties als de zaak niet snel afgehandeld zou worden'. Dit nadat hij zijn 'goede vriend Kanye West had gesproken', zo tweette de president toentertijd.