André Rieu en vrouw in therapie, vertelt hij aan Privé

Beroemd
door anp
woensdag, 06 juli 2016 om 7:08
andre rieu en vrouw in therapie1467781983
André Rieu en zijn vrouw Marjorie gingen in therapie. Daarmee probeerden ze het juk van het ouderlijk huis van zich af te schudden en schoon schip te maken, heeft Rieu verteld aan Telegraaf Privé.
De ouders van de 66-jarige Rieu, die al 38 jaar is getrouwd met zijn Marjorie, waren volgens de artiest snobistisch. Bij hem thuis was destijds ook weinig plaats voor gezelligheid. "Als ik al eens plezier had zeiden ze: André, van jou komt niets terecht, wees eens serieus." De ouders van Marjorie waren nog ernstiger dan de zijne, zegt Rieu.
Voordat de violist en zijn vrouw aan kinderen wilden beginnen, wilden ze eerst hun 'psychologische rotzooi' opruimen. "Dat duurde jaren, maar we zijn nu nog steeds iedere dag blij dat we dat hebben gedaan. Het heeft ervoor gezorgd dat we heel anders in het leven staan dan toen we nog thuis woonden."
Rieu raadt iedereen die worstelt met zijn verleden aan om in therapie te gaan. "Anders sleep je je hele leven de woede en spijt met je mee." De violist vertelt verder dat zijn oudste zus al sinds haar achttiende jaar in een inrichting zit. "Dat vind ik heel triest en sneu. Gelukkig heeft zij geleerd plezier in het leven te hebben, mede dankzij mijn muziek."