Billie Eilish toont nieuwe kant van zichzelf in sexy Vogue-shoot

Beroemd
door anp
zondag, 02 mei 2021 om 20:01
billie eilish toont nieuwe kant van zichzelf in sexy vogue shoot1619978891
Billie Eilish heeft tot verrassing van velen een sexy fotoshoot gedaan voor het juninummer van het Britse tijdschrift Vogue. De 19-jarige zangeres poseert met blonde lokken in lingerie.
Het is de eerste keer dat Billie meer van zichzelf toont. De afgelopen jaren stelde ze altijd dat ze liever niet wil dat haar lichaam het onderwerp van gesprek is. Ze staat daarom bekend om haar bewust ruimvallende kleding.
"Ik heb op dit gebied letterlijk nog nooit iets laten zien", zegt Billie dan ook in het begeleidende interview. "Behalve dan als ik alleen ben."
"Het gaat erom dat je je goed voelt", zegt de wereldberoemde zangeres ook over haar zelfvertrouwen. "Als je geopereerd wilt worden, doe dat. Als je een jurk wilt dragen waarvan anderen vinden dat je er te dik voor bent, fuck it. Als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, dan zie je er goed uit."
Op een van de foto's is ook een deel van een grote tatoeage te zien, deels op haar been en deels op haar buik. Het gaat waarschijnlijk om de tattoo waarvan ze eerder zei dat waarschijnlijk nooit iemand hem zal zien.