Boer Zoekt Vrouw: Het wil dit seizoen maar niet echt vlotten met de liefde

Beroemd
maandag, 27 april 2020 om 11:27
welingelichtekringen header 1
Waar Boer Zoekt Vrouw normaal gesproken garant staat voor voorzichtige kusjes en grootse toekomstplannen, kortom ontluikende liefdes, wil het dit seizoen maar niet echt lukken. De vooruitblik van volgende week belooft in elk geval weinig goeds.
TranenGisteravond was te zien hoe boer Bastiaan toch zijn hart volgde en voor de stadse Milou koos. De twee leken al weken smoorverliefd en zoenden elkaar dan ook direct toen het hoge woord er uit was. Bij Geert Jan, de man met de frietkraam, was de keuze lastiger. Tranen met tuiten huilde hij, omdat hij eigenlijk met beide vrouwen verder wilde, maar de dames leken een stuk minder overtuigd van hem. Uiteindelijk koos hij Karine, die bij de vervolgdate wel erg onderkoeld reageerde. Of de liefde tussen hen opbloeit op het zonnige Malta, valt te betwijfelen.
LompheidVan boerin Annemiek was al bekend dat weinig mannen aan haar perfecte plaatje voldoen. Presentatrice Yvon Jaspers kwam nog langs om de overgebleven 600 brieven met haar door te nemen. Een van hen moest de kieskeurige boerin toch kunnen bekoren?
Het bezoek van Geert aan Angela met haar dochters was ronduit pijnlijk om naar te kijken. De Brabantse boer was duidelijk niet op zijn gemak en probeerde dat met enkele lompe opmerkingen te verbergen. De liefde spatte er niet echt vanaf, maar dat kan tijdens het reisje zeker goed komen.
AfstandHet venijn zat hem in de staart. De liefde tussen de op het oog zo gelukkige boer Jan en Nienke begint barstjes te vertonen tijdens hun romantische tripje. Daar biechtte Nienke in tranen op toch niet zoveel voor Jan te voelen als hij voor haar. Ook van de Zeeuwse boer Bastiaan kwamen onheilspellende berichten: "Als jij in Frankfurt blijft zitten, dan hebben we geen toekomst," zei hij tegen Milou. Durft ze de stap te wagen van de grote Duitse metropool naar het stille Zeeuwse platteland?
En vooral: hoeveel van de Boer Zoekt Vrouw-koppels zijn volgend jaar nog bij elkaar? Het lijkt dit seizoen een magere oogst te worden.