Bridget Maasland sleept Privé voor de rechter

Beroemd
door anp
woensdag, 11 december 2019 om 19:25
bridget maasland sleept prive voor de rechter1576088889
RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland sleept weekblad Privé voor de rechter. De 45-jarige vriendin van André Hazes doet dit omdat het blad uitspraken heeft gedaan die volgens haar niet kloppen.
Dat heeft Peter R. de Vries, die haar voor de rechter vertegenwoordigt, bekendgemaakt in RTL Boulevard. Hazes won woensdag een zaak tegen Privé over een foto van zijn 3-jarige zoontje die het blad op de voorpagina had gezet. Het blad plaatste een excuus voor deze foto en maakte een vergoeding over aan een dierenkennel op Bonaire.
Maasland valt over uitspraken die Privé recent deed. Het blad stelde dat zij al eerder het bed heeft gedeeld met André Hazes tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014. Dit werd ook gepubliceerd in De Telegraaf. Volgens de presentatrice is hier niets van waar. Het kort geding dient donderdagochtend.
Volgens Peter R. de Vries zijn er veel mensen die kunnen getuigen dat de claim van Privé niet waar is. Hij stelt dat de reputatie van Bridget is aangetast. "Je kan niet zeggen: je weet wel hoe het werkt omdat je een BN'er bent en dus moet je je dit soort dingen maar laten welgevallen", zei hij in de uitzending.