Boer Geert zei óf niets óf bepaalde op barse toon dat het tijd was om te gaan slapen

Beroemd
maandag, 04 mei 2020 om 11:38
welingelichtekringen header 1
Er was veel verdriet gisteren in Boer Zoekt Vrouw. Slechts één koppel lijkt de citytrip te hebben overleefd en ook bij hen is het niet zeker dat ze de kerst halen. Het absolute dieptepunt was echter Brabantse boer Geert, die het maar niet lukte om aardig te doen tegen Angela.
OntploffenBoer Geert vertrok met Angela naar Navarra in het noorden van Spanje. De man zei óf niets óf bepaalde op barse toon dat het tijd was om te gaan eten, dan wel slapen. Het ontbrak hem aan het fatsoen om toch tenminste vriendelijk te zijn tegen zijn 'nieuwe geliefde'. Angela legde het ondertussen nog beleefd uit als: 'Hij laat weinig van zichzelf zien'. In principe zat ze gewoon een week opgescheept met een bozige man, die zichzelf zag als 'god's gift to women'.
Op de laatste dag van de trip leek het Angela eindelijk een goed idee om zijn chagrijnige zwijgen aan te kaarten, maar Geert was haar voor met de droge mededeling dat ze niet bij elkaar passen. De stugge boer zei dat Angela 'te stil' voor hem was en dat 'zij hem niet bij kon houden'. Dat zij toen haar goede manieren wist te behouden, is lovenswaardig. Voor veel mensen is er minder nodig om te ontploffen.
Kou en verdrietArme Geert Jan had het ook zwaar op Malta. Op het zonnige eiland was Karine kouder dan de Noordpool. De boer opende zijn hart. Karine gooide het met een klap weer dicht. Eenzelfde scenario speelde zich af in Schotland. Boer Jan is tot over zijn oren verliefd en sprak dat ook uit. Nienke biechtte in tranen op dat 'het voor haar wat langer duurt'. Een ontluikende liefde hoort vrolijk en licht te zijn, niet verdrietig dus het lijkt erop dat Nienke afhaakt, nog voor het goed en wel is begonnen.
Ware liefdeGelukkig was er de romantiek in Lapland. Bastiaan en Milou zijn het bewijs dat ware liefde het mooiste is dat er bestaat. Het zwijmelende koppeltje miste het noorderlicht, want 'andere prioriteiten'. Dan weet je dat het goed zit. Al blijft het natuurlijk ver, Frankfurt en is het mogelijk te saai, Zeeland.
Op Twitter is iedereen het over één ding eens: Angela mag blij zijn dat ze van boer Geert is verlost.