Edwin Evers in tranen door afscheidslied

Beroemd
door anp
woensdag, 19 december 2018 om 10:16
edwin evers in tranen door afscheidslied1545211455
Edwin Evers is in zijn ochtendshow verrast met een afscheidslied. Het team van de radiomaker liet samen met bekende vrienden het speciaal voor hem geschreven nummer horen tijdens Evers staat op.
Het lied, op de melodie van We are the world, is geschreven door Peter Heerschop en Edwin's sidekicks Niels van Baarlen, Rick Romijn, Jelte van der Goot en nieuwslezer Henk Blok. Jeroen Rietbergen speelde samen met de Edwin Evers Band de muziek in. Samen met 44 vrienden en collega's doken zij in het diepste geheim de studio in.
Het resultaat is het nummer De Vrienden van de Show, waarin onder anderen artiesten als Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Nick & Simon en Jan Smit te horen zijn. Het koor wordt aangevuld met vrienden Giel Beelen, Henk Blok, Gerard Ekdom, John van den Heuvel, Luuk Ikink, Rob Stenders, Coen Swijnenberg en Erik de Zwart.
"Wat gaaf", reageert een emotionele Edwin na afloop. "Dit raakt me enorm. Jeetje, wat vind ik dit heftig. Ik wist helemaal van niks. Maar dankjewel, echt te gek."
De dj neemt vrijdag na 21 jaar afscheid met een twaalf uur durende marathonuitzending.