Frank Lammers en Wouter de Winther ruziën bij Beau: 'Dit is hijgerig'

Beroemd
door Redactiedonderdag, 16 december 2021 om 9:58
welingelichtekringen header 1
Frank Lammers kon het gisteren bij Beau niet laten om te vertellen dat de verjaardag van Amalia heus zo hypocriet niet was. Daarvoor zocht de acteur frontaal de aanval richting Telegraaf-journalist Wouter de Winther.
De Winther maakte gisteren in de Telegraaf bekend dat er bij de achttiende verjaardag van Amalia veel te veel gasten aanwezig waren. Volgens zijn bronnen waren het er wel honderd, volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zouden er 21 uitnodigingen zijn verstuurd. Hoe dan ook: te veel in coronatijd.
De Winther zei dat het pijnlijk was, de zoveelste coronablunder van het koningshuis. "De koning heeft daarvoor boete moeten doen bij de minister president.” Maar Frank Lammers vond het allemaal erg overdreven. "Ik wil niet de toon zetten voor deze avond. Of misschien ook wel. Maar waarom zeg je nou: ‘Ze zeiden wel honderd’? Dat is een beetje hijgerig. Laat dat meisje met rust.” De Winther kijkt verbaasd, maar Lammers gaat door: "Als jij niet zeker weet dat daar honderd mensen waren, moet je dat hier ook niet op die manier zeggen."
Beau probeert de boel te sussen, maar beide heren zijn koppig. "Ik houd hier niet van. Als je het zo zegt, dan zijn het er alweer honderd. En straks zijn het er 150," aldus Lammers. Dan komt De Winther met het kinderachtige: "We hebben helaas geen vacatures meer voor de Jumbo-acteur.” Waarop Lammers volhoudt dat onduidelijk is hoeveel gasten er waren. "Misschien moet je eerst het artikel lezen voordat je een mening geeft”, reageert De Winther nog.
Voor de camera wordt er een soort van vrede gesloten, maar vrienden zullen het niet meer worden.
Op Twitter is vrijwel iedereen het met Frank Lammers eens dat het grote feest van Amalia zo erg niet is. Mogelijk omdat ze zelf ook graag feestjes gaan vieren met meer dan vier mensen en nu een vrijbrief hebben. Net als het coronavirus.