Freek reageert uitgebreid op breuk met Katja

Beroemd
zondag, 28 november 2021 om 17:04
welingelichtekringen header 1
Ook Freek van Noortwijk laat van zich horen nu zijn huwelijk met Katja Schuurman op de klippen is gelopen. De chef-kok bedankt zijn ex onder meer voor "alle fantastische ervaringen en avonturen" die ze samen beleefden.
Freek schrijft ook dat het hem pijn doet dat hij en Katja aan het einde van hun relatie elkaars goede eigenschappen niet meer naar boven konden halen. "Je verdient iemand die dat te allen tijde doet", schrijft hij in een uitgebreid bericht op Instagram.
"Ik ben heel blij dat je een fantastisch lieve familie en hele fijne vrienden hebt die er voor jou zullen zijn de komende tijd als dat nodig is. Ik weet dat wij in een andere hoedanigheid, als die van liefdevolle ouders, een betere relatie zullen hebben."
Over Katja zelf schrijft hij nog: "De meesten van jullie kennen haar wellicht beter dan jullie denken, want Katja is in het echt (bijna altijd) een net zo’n liefdevol, grappig, spontaan, bijdehand, bijzonder, wijs, warm, betrokken, geïnteresseerd en interessant persoon als in de media. Ze is wars van trends, conformeert zich zelden aan de maatschappelijke norm, is eigengereid, ondernemend, ambitieus, onvermoeibaar, intelligent, gedreven, kwetsbaar, niet bang om te falen, in staat om ook bijna altijd te winnen en nog veel meer moois."
Van Noortwijk zegt dat "gevoelens van verdriet en gemis" zich afwisselen "met die van lichtheid en harmonie". "Ik hou van je en ben blij dat we door onze lieve Coco - het allermooiste geschenk wat je me gegeven hebt - voor altijd in elkaars leven zullen zijn!"
Schuurman maakte donderdag bekend dat zij en Van Noortwijk uit elkaar gaan. Het koppel was samen sinds 2015 en trouwde in 2019.