Gert Verhulst zegt Samson na 30 jaar vaarwel

Beroemd
door anp
dinsdag, 02 april 2019 om 11:14
gert verhulst zegt samson na 30 jaar vaarwel1554197772
Gert Verhulst heeft besloten na dertig jaar te stoppen met Samson & Gert. Dat heeft de Belgische televisiester dinsdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie van Studio 100 in het Belgische Schelle. Gert neemt aan het eind van het jaar afscheid met een jubileumvoorstelling.
"Ik doe het nog altijd graag en ik heb er veel goesting in. Maar ik wil het moment voor zijn, dat er straks een zielig oud ventje naast een pop liedjes staat te zingen", licht Gert zijn beslissing toe. Het stoppen van de acteur en baas van Studio 100 betekent overigens niet dat Samson ook stopt. "Maar over het hoe en wat delen we later nog meer."
Vanaf 21 december neemt Gert afscheid met een jubileumvoorstelling in het pop-uptheater van Studio 100 in het Belgische Puurs, met de volledige cast van het populaire kinderprogramma. Daar worden meerdere shows gespeeld. Voor de echte laatste keer dat Gert samen met zijn trouwe viervoeter het podium betreedt, is nog geen datum geprikt. "De show loopt zolang er tickets worden verkocht."
Gert blikt terug op dertig mooie jaren. "Ik heb het met heel veel plezier gedaan", zegt hij. "Zonder Samson was er geen Studio 100 geweest. Samson is namelijk de Mickey Mouse van Studio 100."