Gordon ging toch niet trouwen: liefde is niet af te dwingen

Beroemd
door anp
donderdag, 14 december 2017 om 23:06
gordon liefde is niet af te dwingen1513290010
Gordon ontdekte tot zijn grote teleurstelling al halverwege de opnames van Gordon gaat trouwen... maar met wie? dat de juiste man niet tussen de kandidaten zat. "Ik heb nog met alle goede wil van de wereld dit gevoel om proberen te draaien maar dat kun je helaas niet afdwingen", schrijft de presentator op Facebook na de verrassende ontknoping van de trouwshow. Donderdagavond was te zien dat Gordon niemand koos tot zijn echtgenoot.
"Het waren hele moeilijke weken vol van emoties en gevoelens die ik lang geleden heb gevoeld. Alleen zat het juiste gevoel, de echte verliefdheid er helaas voor mij en voor mijn 'mannen' niet bij. Frustrerend als je weet met wat voor enthousiasme ik dit programma ben aangegaan maar als je iets met de juiste intenties aangaat moet je er ook met de juiste intenties uitgaan en dat heb ik gedaan", aldus Gordon, die niet iets in scène wilde zetten.
"Ik had kunnen doen alsof en met Manuel de makkelijke weg kiezen en een 'tv-huwelijk' in scène zetten maar dat is oprecht nooit mijn bedoeling geweest want ik wilde het echte gevoel en zeker niet iemand als Rogier kwetsen door net te doen alsof", gaat Gordon verder. "Wellicht wat naïef om te denken dat ik dat zou vinden in een tv programma maar hè niet geschoten is altijd mis."
Gordon hoopt dat de kijkers ondanks het teleurstellende einde genoten hebben. Hij is in ieder geval gelukkig met zijn besluit. "Maak jullie geen zorgen verder, ik was en ben nog steeds heel gelukkig met mijn leven, weliswaar zonder een liefde maar ik heb inmiddels geleerd dat je zelf de liefde van je leven bent en met die energie en kracht vertrouw ik erop dat alles goed komt. Het was mij een waar genoegen lieve mensen op naar het volgende hoofdstuk in mijn leven."
Op sociale media waren de reacties niet mals op de ontknoping van Gordon gaat trouwen... maar met wie? Een deel van de kijkers voelde zich bedonderd door de programmamakers. Sommigen betichten RTL ervan dat alles voor de kijkcijfers was.