Isa Hoes staat stil bij sterfdag Antonie

Beroemd
door anp
zaterdag, 06 oktober 2018 om 14:21
welingelichtekringen header 1
Isa Hoes moet haar overleden man Antonie Kamerling zaterdag alweer acht jaar missen. Op sociale media staat ze stil bij zijn sterfdag. Foto: Edwin Janssen | Hollandse Hoogte
"Vandaag is de dag en al weet ik dat je ergens bij ons bent en dat is heel fijn - we missen je...", schrijft Isa op Instagram. "Met veel ups en soms downs, gaan we ‘gewoon’ door! En je mag trots zijn op onze kinderen, ze zijn zo lief en sociaal en mooi... Ze doen het goed, echt!"
Isa denkt niet alleen aan Antonie maar ook aan alle andere mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. "Ik ben niet de enige die iemand mist. Ik wil iedereen die er alleen voor staat vandaag een hart onder de riem steken, we flikken het maar mooi in ons uppie - en daar mag best eens bij stilgestaan worden", vindt ze.
"Wat je situatie ook is, ben trots op jezelf", gaat Isa verder. "Wees lief - juist voor jezelf , dan is lief zijn voor een ander nog makkelijker! Geniet van de mensen die er wél zijn, de mooie dingen (ook al is dat klein), het zal je helpen."