'Kanye mag voorlopig niet meer thuiskomen van Kim'

Beroemd
door anp
woensdag, 29 juli 2020 om 2:10
kanye mag voorlopig niet meer thuiskomen van kim1595981767
Ondanks het feit dat Kanye West zijn excuses heeft aangeboden voor zijn 'uitbundige Twitter gedrag', wil zijn vrouw Kim Kardashian niet dat hij terugkeert naar hun huis in Los Angeles. De twee werden samen gezien in Wyoming, waar Kanye zich de afgelopen week schuil hield nadat hij bij zijn eerste presidentiële campagnebijeenkomst en daarna via Twitter zeer persoonlijke informatie deelde die Kim niet geopenbaard had willen hebben. Dit meldt The Sun.
Volgens insiders zou Kanye een stuk rustiger zijn geworden nadat Kim hem opzocht. Zij weet op haar beurt dat de omgeving van Wyoming Kanye goed doet en daarom spoort ze hem aan om eerst volledig tot rust en bij zichzelf te komen voordat hij in het vliegtuig naar Los Angeles stapt.
"Ze heeft hem gezegd dat hij pas die kant moet opkomen als hij daar klaar voor is. Hiermee wil ze ook hun vier kinderen beschermen, totdat Kanye aan de beterende hand is. Kim zou hem nooit verbieden de kinderen te zien, maar dan moet de basis eerst weer stabiel zijn. Er is nu teveel gebeurd om zomaar overheen te stappen," aldus een bron.
Waar de Kardashian-telg met name moeite mee zou hebben, is het gebrek aan vertrouwen. "Haar hart is gebroken. Ze zijn eerder door moeilijke periodes heen gegaan, maar dan steunden ze elkaar wel, ondanks alles. Dit keer heeft Kanye haar voor het oog van de wereld laten vallen. Hoewel ze weet dat haar man lijdt aan een bipolaire stoornis, heeft ze toch de tijd nodig om over alles na te denken."