Kylie en Jay-Z hoog op Forbes-rijkenlijst

Beroemd
door anp
woensdag, 19 december 2018 om 5:17
kylie en jay z hoog op forbes rijkenlijst1545193940
Een meer dan prima jaar voor Kylie Jenner en Jay-Z. Beide staan met een vermogen van maar liefst 900 miljoen dollar op de vijfde en zesde plaats op de jaarlijkse Forbes America's Wealthiest Celebrities in 2018 lijst, die dinsdag verscheen.
De 21-jarige Jenner dankt haar vermogen voornamelijk aan haar succesvolle cosmeticabedrijf, waarvan ze voor 100% eigenaar is. Haar beautyproducten brachten sinds de lancering al ruim 630 miljoen dollar op. Jay-Z heeft meerdere projecten waaruit hij zijn geld vergaart. Zo heeft hij aandelen in de bedrijven Armand de Brignac champagne en D'Ussé cognac en komt er een flinke stroom geld binnen uit zijn entertainmentbedrijf Roc Nation en streamingservice Tidal.
Voor een plaats in de top 4 moeten Kylie en Jay-Z nog even doorwerken, want het verschil met de vier die ze voor zich moeten laten gaan is nog vrij groot. De rijkste persoon is filmproducent George Lucas (5,4 miljard dollar), Steven Spielberg (3,7 miljard dollar), Oprah Winfrey (2,8 miljard dollar) en Michael Jordan (1,7 miljard dollar).